Meest gestelde vragen

Makkelijk geld verdienen?

Wordt ook affiliate partner van Vliegtickets.nl!

U heeft een website en u wilt er graag geld mee verdienen? Meldt u zich dan vandaag nog aan bij de affiliate campagne van Vliegtickets.nl. Op deze pagina leest u alle ins en outs. We kijken uit naar een lange en vruchtbare samenwerking.

Kies een pakket
Ook makkelijk geld verdienen? Mail naar: affiliate@vliegtickets.nl of meld u zich hier direct aan bij ons partner netwerk Tradetracker.

Kies voor Vliegtickets.nl als uw affiliate partner

Directe support
Wij verwelkomen u graag als partner. En weten dat een succesvolle samenwerking alleen mogelijk is als er een direct aanspreekpunt is om de samenwerking mee af te stemmen. Bij Vliegtickets.nl heeft u een direct aanspreekpunt. Onze support afdeling zal uw vraag altijd binnen 3 werkdagen beantwoorden. U kunt contact met ons opnemen via affiliate@vliegtickets.nl

Toon meer Toon minder

Hoge conversie en commissies
Door onze omvang, onafhankelijkheid en inkoopkracht kunnen wij de klant een zeer scherp geprijsd totaalaanbod bieden. Ook zijn wij continue bezig om de gebruiksvriendelijkheid en beleving van de site te optimaliseren. Dit resulteert in zeer hoge conversie percentages. Dit in combinatie met de hoge commissies maakt Vliegtickets.nl tot uw perfecte partner.

Toon meer Toon minder

Divers goed converterend promotiemateriaal
Wij bieden u de mogelijkheid om zelf te kiezen welk promotiemateriaal u in wilt zetten, om de bezoekers van uw site door te sturen naar onze site. U kunt hiervoor gebruik maken van onze productfeeds, diverse product en bestemming gif en flash banners, HTML advertorials en vele tekstlinks, waar u ook zelf voor kunt bepalen naar welke pagina’s deze heen linken.

Toon meer Toon minder

Keuze uit twee affiliate partnerships
Een affiliate partnership via affiliate netwerk Tradetracker is de meest gekozen vorm. Dit partnership is gratis en aanmelden kan direct via deze pagina. Heeft uw site veel bezoek en wilt u liever een eigen boekingsmodule op uw site hebben? Dan komt u in aanmerking voor een Vliegtickets.nl white label vliegticket module. De kosten bedragen eenmalig € 800,-. Aanmelden kan via affiliate@vliegtickets.nl

Toon meer Toon minder

Waarom affiliate partner worden van Vliegtickets.nl
Vliegtickets.nl biedt uw bezoeker een totaalaanbod aan vluchten van honderden airlines naar duizenden bestemmingen wereldwijd tegen de scherpste tarieven. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat u als affiliate snel uw verdiende geld uitgekeerd krijgt, daarom keuren wij iedere week de affiliate sales . Ook doen wij er alles aan om de conversie te optimaliseren door vele marketing activiteiten en het regelmatig opzetten van acties waar extra commissies en/of bonussen kunnen worden verdiend.

Toon meer Toon minder

Samenwerken met Vliegtickets.nl? Wij staan overal voor open
Heeft u naast de op deze pagina beschreven partnership mogelijkheden andere ideeën om met Vliegtickets.nl samen te werken, of heeft u speciale wensen voor Vliegtickets.nl promotiemateriaal op uw site? Wij staan altijd open voor uw ideeën en bespreken graag samen met u de mogelijkheden. Mocht u een voorstel willen doen, dan kunt u uw ideeën beschrijven en mailen naar affiliate@vliegtickets.nl. Als u hier ook uw telefoonnummer bij vermeldt, dan neemt onze affiliate support afdeling contact met u op.

Toon meer Toon minder

Kies het affiliate partnership dat bij u pastKies het pakket dat bij u past

Tradetracker Affiliate partnership via Tradetracker
  • Geheel kosteloos voor u als publisher
  • Zeer gebruiksvriendelijke interface via Tradetracker
  • Automatische meting sales via Tradetracker
  • Divers gevarieerd promotiemateriaal
  • Automatische facturatie via Tradetracker
White label module Affiliate partnership via een white label module
  • Eenmalige opzet kosten van € 800,-
  • U behoudt uw bezoeker op uw website
  • Boekingsmodule in de stijl van uw site
  • Automatische meting van sales
  • Zelf factureren a.d.h.v. sales metingen

Veel gestelde vragen affiliate partnership Vliegtickets.nl

Wordt mijn site altijd goedgekeurd?
Uw site zal altijd door ons affiliate support team gekeurd worden. Er wordt met name gelet op de kwaliteit, bereikbaarheid, gebruiksvriendelijkheid, onderwerp en doelgroep van de site. Zodra uw site goedgekeurd is, kunt u direct beginnen met het promoten van Vliegtickets.nl. Of kunt u in samenspraak met Vliegtickets.nl beginnen met het ontwerp van uw White label module.
Hoe worden de sales gemeten?
De metingen worden gedaan middels geavanceerde meet programma’s. Deze programma’s zorgen ervoor dat een bezoeker, die via uw site is doorgestuurd en resulteert in een sale gemeten wordt. U krijgt hier via Tradetracker een melding van in uw interface en als u wilt, dan kunt u hier ook een email van ontvangen. Bij een white label samenwerking zult u moeten inloggen om de sales te bekijken.
Hoe ontvang ik mijn geld?
Via Tradetracker krijgt u automatisch de commissies over de goedgekeurde sales per maand uitbetaald. U kunt hier maandelijks een factuur voor ontvangen. U stelt zelf in uw account uw rekeningnummer in. Dit kan zowel als particulier en als bedrijf. Kiest u voor de white label optie, dan maakt u aan de hand van de gemeten resultaten in het meetprogramma zelf een factuur op en stuurt die naar het affiliate support team van Vliegtickets.nl.
Hoe vaak worden sales gekeurd?
Wij vinden het heel belangrijk dat u als affiliate snel uw verdiende geld uitgekeerd krijgt, daarom keuren wij iedere week de affiliate sales. Zodra de sales door ons goedgekeurd zijn worden de sales uitbetaald door Tradetracker. U bepaald zelf hoe vaak dit moet gebeuren door de uitbetaling frequentie in te stellen in uw account. U kunt kiezen uit één, twee of vier keer per maand. Kiest u voor de white label variant, dan worden de sales eens per maand gekeurd en kunt u een factuur sturen voor de goedgekeurde sales.
Hoe promoot ik Vliegtickets.nl?
Bij de promotie van Vliegtickets.nl moet u gebruik maken van ons gevarieerde aanbod aan promotiemateriaal. Het aanbod is zo uitgebreid dat er voor iedere website wel passend materiaal te vinden is. Mocht u toch andere wensen hebben dan ons standaard promotiemateriaal, dan kunt u ons altijd contacten via affiliate@vliegtickets.nl. Mocht u al eigen materiaal gemaakt hebben en twijfelen of deze voldoet aan onze eisen, neem dan contact met ons op en stuur uw uiting mee. Wij zullen dan beoordelen of er aanpassingen gedaan moeten worden.
Wordt er ontdubbeld en wat is de cookietijd?
Binnen het Vliegtickets.nl wordt er ontdubbeld, echter heeft u als affiliate het voordeel dat de campagne exclusief bij Tradetracker draait en er dus niet ontdubbeld wordt op andere affiliate netwerken. Overige ontdubbeling gebeurt op basis van de last click counts methode en gebeurt alleen op een aantal betaalde online marketing kanalen. De cookietijd bedraagt 30 dagen, dit houdt dus in dat zelfs 30 dagen na een klik een sale nog aan uw site toegekend kan worden.