Meest gestelde vragen

Annuleringsformulier

Als je je ticket wilt annuleren kan de hoofdboeker dit doen door onderstaand formulier in te vullen. Binnen twee werkdagen ontvang je van ons een e-mail met de annuleringsvoorwaarden van je tickets. Let op: Dit is een aanvraag voor annulering, de definitieve annulering wordt gedaan als je akkoord hebt gegeven op de kosten.

Annuleer je binnen twee dagen voor vertrek, vul dan het formulier in en neem ook telefonisch contact op met ons. Zo zorgen we er samen voor dat je boeking op tijd wordt geannuleerd.

Hoe werkt het?

  1. Vul de Vliegtickets.nl reserveringscode in en klik op ‘Verder’
  2. Geef aan voor welke reiziger(s) en/of voor welk deel van de reis de annulering geldt.
  3. Wat is de reden van annulering
  4. Klik op ‘Verstuur’ en je ontvangt binnen twee werkdagen een e-mail met de annuleringsvoorwaarden voor jouw ticket.
  5. Ga je akkoord met de kosten? Beantwoord deze e-mail en binnen twee werkdagen ontvang je de annuleringsbevestiging per e-mail.

Heb je een annuleringsverzekering afgesloten, controleer dan de polisvoorwaarden om te zien of jouw reden van annuleren recht geeft op een schadevergoeding, of neem contact op met je verzekeringsmaatschappij. Nadat je van ons bevestiging van de annulering hebt ontvangen met hierin de hoogte van de annuleringskosten, kun je het schadeformulier invullen en indienen bij je verzekeraar.

Reserveringsnummer/ PNR nummer
Heb je een schadenota nodig voor je annuleringsverzekering?

Vertrek op