Meest gestelde vragen

De goedkoopste prijs

Boek nu

Reizigers beoordeling

Tanger reizigers beoordelen
Vliegtickets.nl met een:
Bekijk beoordelingen

Tevreden klanten

91% van onze klanten beveelt ons aan
Bekijk reviews

Goedkope vliegtickets Tanger!

Vliegtickets naar Tanger

Gelegen aan de Straat van Gibraltar ligt de Marokkaanse stad Tanger. Deze multiculturele stad is belangrijk voor het verkeer tussen Europa en Afrika. Momenteel vindt er een economische heropleving plaats in Tanger, waardoor zich steeds meer mensen in de stad vestigen en het inmiddels een zeer levendig karakter heeft. Als één van de oudste steden van Marokko is het bovendien een erg mooie plek die veel laat zien van de cultuur en geschiedenis van het land. Met vliegtickets naar Tanger vliegt u naar het oude en authentieke Marokko.

Bezienswaardigheden

Het feit dat Tanger zo'n multicultureel karakter heeft, heeft al meerdere interessante personen naar de stad toegetrokken, zoals de kunstenaars Delacroix en Matisse en de band The Rolling Stones. Tanger is dan ook een belangrijk cultureel centrum waar op het gebied van kunst en cultuur veel te beleven valt. De vele cafés, theehuizen en barretjes getuigen van een kosmopolitische atmosfeer. Snuif de sfeer van de stad op en wandel over het Grand Socco plein met de typische Marokkaanse markt in de Medina, de binnenstad van Tanger. Fraaie musea zijn het museum voor Marokkaanse kunst en het Oudheidkundig museum. Ook vindt u musea in het prachtige paleis de Kasba, wat tevens de mooie Sultantuin rijk is. Vanaf Place de Faro kunt u genieten van een mooi uitzicht op de Medina en de haven en baai van Tanger.

Van en naar het vliegveld

Met vliegtickets naar Tanger vliegt u naar het Tangier Ibn Batoua vliegveld. Dit vliegveld ligt op ongeveer 6 kilometer afstand van het stadscentrum. De enige manier om in het centrum te geraken is met de taxi. Dit zijn wel speciale taxi's; de stadstaxi's mogen niet naar het vliegveld rijden. De reistijd naar het centrum bedraagt ongeveer 20 minuten.

Boek uw vliegtickets naar Tanger

Gefascineerd door dit Marokkaanse culturele centrum? Op Vliegtickets.nl vindt u de meest voordelige vliegtickets naar Tanger en bent u na enkele handelingen klaar om naar Marokko te reizen. Boek nu uw vliegtickets naar Tanger!

Lees verder
Verberg tekst