Meest gestelde vragen

De goedkoopste prijs

Boek nu

Reizigers beoordeling

Bangkok reizigers beoordelen
Vliegtickets.nl met een:
Bekijk beoordelingen

Tevreden klanten

91% van onze klanten beveelt ons aan
Bekijk reviews

Goedkope vliegtickets Bangkok!

Vlieg in december naar Thailand vanaf € 479 p

Voor veel reizigers is een vliegticket naar Bangkok het startpunt voor het doorreizen naar de exotische stranden van Thailand. De stad zelf is echter ook een populaire bestemming en het overweldigende karakter van deze miljoenenstad maakt op velen een onuitwisbare indruk. Hypermoderne architectuur en dure hotels wisselen zich af met arme buurten en sloppenwijken: Bangkok is een stad van tegenstellingen. De tempels, musea, markten en uitgaansgelegenheden bieden eindeloos vermaak in deze stad waar sanuk - het maken van plezier - een gewaardeerde levenshouding is. Bovendien is de Thaise keuken reden genoeg voor een reis naar Bangkok.

 

Bezienswaardigheden

Een vliegticket naar Bangkok brengt u naar de stad van eigentijdse wolkenkrabbers en authentieke tempels. Indrukwekkende historische architectuur zoals het Gouden Paleis en Wat Pho, de oudste tempel van de stad, zijn belangrijke bezienswaardigheden. De vele markten lenen zich daarnaast ook voor winkelen: de drijvende markt is daarbij een absoluut hoogtepunt. Op de Chao Phraya River en de vele andere rivieren van de stad is het maken van een bootexcursie een goede manier om de stad vanaf het water te beleven. De grootste bezienswaardigheid van Bangkok is echter de stad zelf: het straatleven en de atmosfeer.

Van en naar het vliegveld

Suvarnabhumi International Airport is het belangrijkste internationale vliegveld van Bangkok en ligt 25 km ten oosten van het centrum. Op de eerste verdieping van het vliegveld zijn verschillende mogelijkheden te vinden voor vervoer naar het centrum en allen doen ongeveer drie kwartier over de rit. Een taxi, of zelfs een limousine, is 24 uur per dag beschikbaar. Neem een taxi op een officieel punt en let goed op dat de chauffeur de meter aanzet. Geen onzekerheden over de taxi? Reserveer deze vooraf. De airportbus is een goedkopere optie en is aangenaam en snel. Het nemen van een openbare bus is nog goedkoper, maar doet iets langer over de rit gezien de vele stops. Naast het Suvarnabhumi vliegveld kunt u uw vliegticket Bangkok ook boeken naar het Don Mueang vliegveld.

Boek uw vliegtickets naar Bangkok

Vliegtickets.nl biedt een klantvriendelijke service en helpt u graag op weg naar uw favoriete bestemming. Boek nu uw vliegtickets naar Bangkok en ervaar de veelzijdige en kleurrijke keuken, cultuur en architectuur van de stad.

Vliegtickets.nl Blog Bangkok

Een vliegticket Bangkok in uw bezit? Ontdek onze Bangkok tips:- Bangkok op de fiets.

Lees verder
Verberg tekst