Meest gestelde vragen

Vliegtickets Kiev

De goedkoopste prijs

Boek nu

Reizigers beoordeling

Kiev reizigers beoordelen
Vliegtickets.nl met een:
Bekijk beoordelingen

Tevreden klanten

91% van onze klanten beveelt ons aan
Bekijk reviews

Goedkope vliegtickets Kiev (Borispol)!

Vliegtickets naar Kiev

Als hoofdstad en grootste stad van Oekraïne, is Kiev een bijzondere en interessante bestemming. Gelegen aan de rivier de Dnjepr en gevuld met mooie gebouwen heeft de stad een aantrekkelijk uiterlijk. Kiev is bovendien één van de oudste steden van Europa, wat haar des te unieker maakt. Deze Oost-Europese heeft de allure en atmosfeer van een moderne stad en het uiterlijk van een intieme en authentieke stad. Vliegtickets naar Kiev brengen u naar een relatief rustige bestemming waar u kunt genieten van de gezellige atmosfeer en de mogelijkheid heeft om Oekraïne verder in te trekken.

Bezienswaardigheden

Als één van de oudste steden van Europa heeft Kiev logischerwijs prachtige bezienswaardigheden. Hoogtepunten zijn de St. Sofiakathedraal met prachtige fresco's en mozaïeken, het Holenklooster met gangen en holen onder de grond en de Gouden Poort. Het centrale plein van de stad is het Onafhankelijkheidsplein waar belangrijke historische gebeurtenissen hebben plaatsgevonden, zoals het protest tegen de communisten. Ook bijzonder is het Gorodetsky Huis, een vreemd ontworpen huis gebouwd op een steile heuvel. Mooie musea zijn het Nationaal Historisch Museum en het Pirogovo Openluchtmuseum als u meer over het land en de geschiedenis te weten wilt komen. Een belangrijke kunstgalerie is ARTEast Galerie met bekend werk van hedendaagse kunstenaars. Aan te raden is ook om in de stad zelf de bruisende uitgaansscene te ontdekken en voor frisse lucht de omgeving rondom Kiev te ontdekken.

Van en naar het vliegveld

Met uw vliegtickets naar Kiev reist u naar het internationale vliegveld Boryspil, op ongeveer 30 kilometer afstand van de stad. De beste manier om naar de stad te reizen is met de bus. De Sky Bus rijdt regelmatig en doet circa een uur over de reis naar het centrum. Er rijden ook gewone stadsbussen die u naar centrale plekken in de stad brengen, maar deze maken vaak omwegen en stoppen op veel plekken. Het nemen van een taxi is het snelst, maar eveneens het prijzigst.

Boek uw vliegtickets naar Kiev

Vliegtickets.nl biedt u het meest actuele overzicht van vliegtickets naar Kiev. Klaar om deze mooi Oost-Europese te bezoeken? Boek dan nu uw reis op Vliegtickets.nl!

Lees verder
Verberg tekst