Meest gestelde vragen

De goedkoopste prijs

Boek nu

Reizigers beoordeling

Edinburgh reizigers beoordelen
Vliegtickets.nl met een:
Bekijk beoordelingen

Tevreden klanten

91% van onze klanten beveelt ons aan
Bekijk reviews

Goedkope vliegtickets Edinburgh!

Vliegtickets naar Edinburgh

Prachtig gelegen op rotsachtige bergen met uitzicht op zee, is Edinburgh al eeuwenlang de geliefde hoofdstad van Schotland. De schilderachtige binnenstad met middeleeuwse bouwwerken en de woeste omgeving van rotsen en klippen maken de stad terecht tot een van de mooiste ter wereld. Edinburgh wordt ook wel, mede door de aanwezigheid van een Grieks Akropolis, het Athene van het Noorden genoemd. Maar naast de schoonheid van stad en omgeving is er ook veel te beleven. Bezoek met uw vliegtickets naar Edinburgh één van de beroemde festivals of een van de volle en gezellige pubs.

Bezienswaardigheden

Edinburgh ervaren betekent wandelen over de kinderkopjes van de middeleeuwse straten van de Old Town en het bewonderen van de neoklassieke bouwwerken in de New Town. De St. Giles Cathedral zal daarbij zeker in het oog springen en is een bezoek waard. Boven de stad ligt het beroemde Edinburgh Castle wat de trots van de stad is. In dit prachtige kasteel liggen de Schotse Kroonjuwelen. Ook kent Edinburgh een aantal fraaie musea, zoals het National Museum en de National Galleries met Europese en Schotse kunst. Naast de musea, kastelen en burchten is de stad ook erg groen met mooie stadsparken. Edinburgh staat bovendien bekend om het wereldberoemde Edinburgh festival waar elk jaar veel mensen op af komen om muziek, theater en kunst van de hoogste soort te bewonderen.

Van en naar het vliegveld

Met vliegtickets naar Edinburgh komt u aan op het internationale vliegveld, wat op ongeveer 12 kilometer afstand van de hoofdstad ligt. De bus is de makkelijkste en prettigste manier om het centrum van de stad te bereiken. De Airlink 100 express-bussen rijden om de tien minuten overdag en om het half uur 's nachts. De tocht naar station Waverley Bridge, het bus- en treinstation in het centrum van Edinburgh, duurt circa 25 minuten. De andere opties zijn een taxi nemen of zelf een auto huren.

Boek uw vliegtickets naar Edinburgh

Vliegtickets.nl vindt voor u de meest voordelige vliegtickets naar Edinburgh, de hoofdstad van Schotland. Dus boek nu en bezoek deze sprookjesachtige stad met middeleeuwse kastelen en burchten!

Boek uw vliegtickets naar Edinburgh

Vliegtickets.nl vindt voor u de meest voordelige vliegtickets naar Edinburgh, de hoofdstad van Schotland. Dus boek nu en bezoek deze sprookjesachtige stad met middeleeuwse kastelen en burchten!

Lees verder
Verberg tekst