Meest gestelde vragen

De goedkoopste prijs

Boek nu

Reizigers beoordeling

Manchester reizigers beoordelen
Vliegtickets.nl met een:
Bekijk beoordelingen

Tevreden klanten

91% van onze klanten beveelt ons aan
Bekijk reviews

Goedkope vliegtickets Manchester!

Vliegtickets naar Manchester

Manchester is een kosmopolitische stad in het Verenigd Koninkrijk. Het is de op vier na grootste stad van het land, maar doet qua grandeur niet onder voor de grotere steden. Manchester speelde een belangrijke rol tijdens de Industriële Revolutie en staat tevens bekend als textielstad. De voortvarendheid van de stad is waar te nemen in de prachtige architectuur en het altijd florerende culturele leven. Bands als Oasis en Take That komen hier vandaan en ook de bekende voetbalclub Manchester United geniet wereldfaam. Met vliegtickets naar Manchester reist u naar een dynamische metropool waar veel te beleven valt!

Bezienswaardigheden

Manchester bezit veel bijzondere bezienswaardigheden. Oude en nieuwe architectuur wisselen zich elkaar af wat tot een divers stadsbeeld leidt. Het Albert Square is het centrale en mooie plein van de stad met de indrukwekkende Manchester Town Hall en verschillende monumenten en standbeelden. De kathedraal van Manchester, de Beetham Toren en de John Rylands bibliotheek zijn ook belangrijke architectonische trekpleisters. Daarnaast kent Manchester een aantal mooie musea, zoals de Manchester en de Witworth Art Gallery en The Lowry, wat zich overigens in een prachtig bouwwerk bevindt. Vliegtickets boeken naar Manchester betekent ook een bezoek brengen aan Heaton en Peel Park, waarvan de eerste zelfs één van de grootste van Europa is. Een andere belangrijke attractie is het uitgaansleven van de stad; in de clubs, restaurants en theaters valt altijd wat te beleven.

Van en naar het vliegveld

Op 16 kilometer afstand van het stadscentrum ligt het internationale vliegveld van Manchester. Na Londen is dit de drukste van het land. Er zijn verschillende mogelijkheden om de stad vanaf het vliegveld te bereiken. Op het vliegveld is een treinstation waarvandaan iedere tien minuten treinen vertrekken naar het centrum. Met de trein bent u ongeveer 15 minuten onderweg. Ook is het mogelijk de bus te nemen, die met grote regelmaat vertrekt en er circa 20 minuten over doet. De Shuttlebus service doet ongeveer 30 minuten over de reis naar het centrum en vertrekt elk uur vanaf het busstation bij het vliegveld.

Boek uw vliegtickets naar Manchester

Vliegtickets naar Manchester brengen u naar een prachtige Engelse stad met een uitgebreid cultureel leven. Boek nu op Vliegtickets.nl en geniet van de vele aanbiedingen!

Lees verder
Verberg tekst