Meest gestelde vragen

Vind Business Class-aanbiedingen naar Europese en wereldwijde bestemmingen

Business Class boeken op Vliegtickets.nl

Op zoek naar Business Class vliegtickets? Business class vliegtickets boek je natuurlijk bij Vliegtickets.nl. Wij vergelijken alle Business Class retourtickets van alle airlines op alle routes. Wil jij extra comfortabel naar je bestemming vliegen? Wij zoeken naar de beste deals.

Zoek je een Business Class vliegticket binnen Europa? Of vlieg je graag supercomfortabel in Business Class naar Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Azië, Afrika, het Midden-Oosten of Oceanië? Wil je weten hoe de Business Class bij verschillende airlines is en wat je te wachten staat? Bekijk de airlinepagina’s en zie hoe comfortabel jij kunt vliegen.

Ontdek welke Business Class wereldwijd het beste scoort. Vlieg je zakelijk of vlieg je privé? Ben je op zoek naar ruimte, rust, gemak of wil je ongestoord door kunnen werken? Dan is vliegen in Business Class de oplossing. Ontdek alle voordelen en misschien wil je nooit meer anders? Ben je benieuwd naar de nieuwe KLM Business Class? Check 'm hier! Maar hoe boek je nu eigenlijk een Business Class vliegticket? Dat vertellen we je hiernaast.

Top 10 airlines met beste Business Class 2018

Skytrax, een adviesbureau die onderzoek doet naar de kwaliteit van verschillende aspecten in de publieke luchtvaart, heeft ook dit jaar weer de top 10 airlines met beste Business Class gepresenteerd. Net als vorig jaar voert Qatar Airways weer de lijst aan: 

1. Qatar Airways
2. Singapore Airlines
3. All Nippon Airways
4. Emirates
5. Etihad Airways
6. Qantas Airways
7. Cathay Pacific Airways
8. Lufthansa
9. Turkish Airlines
10. EVA Airways


Top 10 bestemmingen voor Business Class 2018

Benieuwd naar welke topbestemmingen de meeste Business Class tickets geboekt zijn in 2018? Opvallend genoeg stond bestemming Amsterdam met stip op één qua hoeveelheid verkochte Business Class tickets. Maar met vertrek vanuit Amsterdam zijn dit de top 10 bestemmingen:

1. Bangkok
2. Zürich
3. Madrid
4. München
5. Hong Kong
6. Bali
7. Kaapstad
8. Dubai
9. Tokyo
10. Sydney

Hoe boek je een Business Class vliegticket?

Zo boek je snel en eenvoudig een Business Class vliegticket:

1. Gebruik onze zoekbox (bovenaan deze pagina)
2. Vul de stad of het land van je voorkeur in
5. Selecteer je heen- en terugreis
6. Geef aan met hoeveel personen je gaat (het aantal volwassenen, kinderen en baby’s)
7. Geef eventueel een voorkeur voor een maatschappij aan
8. Bekijk alle aanbiedingen voor Business Class vliegtickets!

Wil je Business Class combineren met Economy Class of Premium Class op de heen- of terugreis? Neem daarvoor contact op met ons callcenter. In veel gevallen mag je Business Class op de heen- of terugreis met een andere klasse combineren. De prijs van het ticket is gebaseerd op een gecombineerd tarief van beide reisklassen.

Ben je ook benieuwd wat je te wachten staat als je internationaal in Business Class vliegt? We geven je vast een voorproefje.

Geniet van:
  • ontspanning in de Business Class lounge;
  • meer bagagevrijstelling;
  • voorang bij het aan boord gaan;
  • verstelbare stoel met veel beenruimte;
  • uitstekende service aan boord;
  • heerlijke maaltijden en drankjes aan boord;
  • aparte cabine;
  • luxe reiskit en geluidsreducerende headphones;
  • voorrang bij het van boord gaan.

Ontdek de voordelen van Business Class

Wil jij zelf ervaren hoe het is om Business Class te vliegen? Ervaar de voordelen en geniet van meer zitcomfort op de korte afstanden. Op de lange afstanden geniet je van alle ruimte in een verstelbare stoel die in veel gevallen ook in een bed veranderd kan worden. Naast meer persoonlijke ruimte word je ook nog eens extra in de watten gelegd met heerlijke maaltijden, reiskits, uitstekende service en een uitgebreid entertainmentsysteem.

In de nieuwste toestellen is het mogelijk om gebruik te maken van gratis wifi en er zijn ook aansluitingen voor je telefoon, tablet of laptop. Ook mag je meer bagage mee nemen in de Business Class. De hoeveelheid verschilt per airline en per route. Check daarom voor je vlucht hoeveel bagage je mag meenemen. Vlieg je Business Class, dan mag je uiteraard ook gebruik maken van de airport-lounges. Hier geniet je van lekkere maaltijden en drankjes, rust en comfort en kan je gebruik maken van sanitaire faciliteiten. Ook heb je voorrang bij het aan boord gaan en van boord gaan en ligt je koffer in veel gevallen bij de eerste items op de bagageband.


Wist je dat...
- je bij KLM in Business Class op de lange afstand een KLM Delfts blauw huisje cadeau krijgt?
- je bij Emirates in Business Class gebruik kan maken van de gratis ophaalservice als je binnen een bepaalde afstand van de luchthaven woont of verblijft? De chauffeur staat gewoon voor je deur! 
Singapore Airlines een directe vlucht voor uitsluitend Business Class en Premium Class uitvoert van Singapore naar New York, San Francisco en Los Angeles? 

Tip! Om voordelig Business Class te vliegen:
Boek je vliegtickets in Business Class minimaal 90 dagen voor vertrek, zodat je geniet van alle voordelen voor een aantrekkelijke prijs.

Ontdek alle voordelen van de nieuwe KLM Business Class

De nieuwe KLM Business Class is vanaf november 2018 in alle KLM-toestellen voor de lange afstanden te vinden. Door het optimale zit- en ligcomfort van de full-flat stoelen in KLM Business Class kom je zeker uitgerust aan op jouw verre bestemming. Wil je alvast een voorproefje? Check de video van de nieuwe KLM Businessclass en bekijk de nieuwe features:

• 180 graden naar achteren verstelbaar en 207 cm (81,5 inch) lang
• Stroomvoorziening bij je stoel
• Privacyscherm
• Persoonlijk entertainmentsysteem met 17 inch-scherm
Veilig boeken en betalen

Zo denken onze klanten over ons

8.9
Goed 585 beoordelingen

Beste aanbieder van vliegtickets in Nederland