Meest gestelde vragen

Vlieg in Premium Economy vanaf € 1.309 p.p. retour

Met 24 stoelen in een aparte cabine kan de passagier in Premium Economy Class onder andere genieten van een seat pitch van 96,5 cm (15 cm meer t.o.v. Economy Class) en een volledig HD touch screen beeldscherm van 34 cm. Tevens kunnen zij - naast de drie hoofdgerechten aan boord - voor vertrek een keuze maken uit 8 Premium Economy Book the Cook maaltijden. De maaltijden worden vergezeld van een glas champagne - gedurende de hele vlucht verkrijgbaar - of met één van de met zorg geselecteerde wijnen. Daarnaast krijgen passagiers voorrang bij het inchecken en bij het boarden, is de bagagevrijdom 35kg en ligt de bagage bij aankomst eerder op de band.

In alle reisklassen biedt KrisWorld, het bekroonde in-flight entertainment systeem van Singapore Airlines, meer dan 1.000 on-demand entertainment opties, inclusief films, TV-programma’s, documentaires, games en taalcursussen. Alle passagiers aan boord van de Airbus A350 hebben de beschikking over LCD schermen en video touch-screen handsets.

Vlieg met Singapore Airlines vanaf Düsseldorf!

Met ingang van de zomerdienstregeling op 25 maart 2018, verhoogt Singapore Airlines het aantal vluchten tussen Singapore en Düsseldorf van de huidige 3 naar 4 vluchten per week. Alle vluchten worden uitgevoerd met de nieuwe Airbus A350-900 die ook dagelijks wordt ingezet op de non-stop vluchten tussen Singapore en Amsterdam. De 4e vlucht met vertrek vanuit Düsseldorf is op woensdag, naast de bestaande vluchten op dinsdag, vrijdag en zondag.

Veilig boeken en betalen

Zo denken onze klanten over ons

8.9
Goed 585 beoordelingen

Beste aanbieder van vliegtickets in Nederland