Meest gestelde vragen

Top 10 bestemmingen in Thailand

Loei

v.a. € 848

Bezoek Loei, een onaangetaste provincie waar Thaise tradities sterk worden gekoesterd. In het Thai Dam Community leven de mensen nog steeds volgens oude gebruiken en staan zij bekend om hun spectaculaire weefkunsten. In Dan Sai vindt er in juni jaarlijks een onvergetelijk festival plaats, genaamd ‘Phi Ta Khon’. Tijdens dit festival houden lokalen een geestenstoet door de straten gekleed in kleurige kledij terwijl er uit volle borst wordt gezongen en gedanst. Als afsluiting, om het nieuwe oogstseizoen in te luiden, wordt er prachtig vuurwerk afgevuurd. Loei bereik je vanaf het vliegveld Udon Thani.

Chiang Rai

v.a. € 730

Chiang Rai, de ongerepte buurstad van Chiang Mai in het noorden van Thailand. Bezoek de sneeuwwitte 'Wat Rong Khung' tempel waarbij de kleur een representatie is van Boeddha's reinheid. Vanuit deze stad kun je ook het voormalig opiumparadijs van Azië bezoeken, bekend als de Gouden Driehoek. Deze landmark ligt op het drielandenpunt van Laos, Myanmar en Thailand. Vanaf Chiang Rai kun je ook de bergen intrekken en overnachten in authentieke dorpen waar je kennismaakt met verschillende Thaise bergstammen zoals de ‘Long necks’.  

Phitsanulok

Voor de liefhebbers van cultuur, geschiedenis en architectuur is een bezoekje aan Sukhothai Historical Park zeker de moeite waard. Maak een ontdekkingstocht door het historisch park, waar je het voormalig koninklijk paleis, talloze ruïnes, tempels en adembenemende Boeddhabeelden kunt bewonderen. Sukhothai is dé plek waar de basis is gelegd voor het Thaise alfabet, taal en cultuur, daarom is het ook geen verrassing dat het op de Unesco Werelderfgoedlijst staat!

Hua Hin

v.a. € 487

Vanaf Bangkok kun je Hua Hin gemakkelijk bereiken met de trein of per shuttle bus. Hua Hin staat bekend als de oudste badplaats in Thailand, deze wordt nog steeds bezocht door de koninklijke familie. Naast de mooie stranden, is deze provincie ook rijk aan natuur. Trek er een dag op uit om het Khao Sam Roi National Park te bezoeken met meer dan 300 bergpieken. Of bewonder de Pa La-U Watervallen in het Kaen Krachan National Park. Je kunt hier ook raften door de rivieren en wilde dieren zoals tijgers, olifanten en beren in de vrije natuur spotten.

Thailand vanuit een ander perspectief

Volg deze globetrotter terwijl hij door Bangkok, Chiang Mai en Phuket reist en onvergetelijke ervaringen opdoet. Met het 360-graden beeld kun jij je mee laten slepen door de prachtige Thaise jungle, landschappen, steden, tempels en het dagelijks leven van de Thaise bevolking. Dit filmpje onthult alleen nog maar de tip van de sluier van hoe geweldig Thailand is.

Maak jouw reis compleet en boek direct een hotel of huur een auto

Voorwaarden dubbel voordeel

- Vluchten van Amsterdam naar Bangkok (IATA) tot € 200 voordeel bij inlevering van 10.000 Air Miles
- Intercontinentale vliegtickets (IATA) tot € 60 voordeel bij inlevering van 3.000 Air Miles
- Je bepaalt zelf je maximale aantal in te wisselen Air Miles punten. Dit kan dus ook minder zijn dan het door ons maximale ingestelde aantal punten.
- De actiecode MEIDEAL is niet geldig in combinatie met Air Miles
- De actiecode MEIDEAL is enkel geldig met vertrek vanuit Nederland
- De actiecode MEIDEAL is geldig op alle bestemmingen in Thailand
- De actiecode MEIDEAL en de dubbele Air Miles korting is geldig t/m 4 juni

Veilig boeken en betalen

Zo denken onze klanten over ons

8.9
Goed 585 beoordelingen

Beste aanbieder van vliegtickets in Nederland

Getoonde (Air Miles) tarieven zijn vanaf prijzen p.p. op retourbasis inclusief belastingen en eventuele (Air Miles) korting,
exclusief boekingskosten (€ 29.50 online, € 35,- telefonisch) en evt. bagagekosten.