Meest gestelde vragen

Maak jouw reis compleet en boek direct een hotel of huur een auto

Transavia – Betrouwbare partner

Bij Vliegtickets.nl vergelijkt u het aanbod van Transavia met andere maatschappijen. Vind alle maatschappijen naar uw bestemming in één overzicht en ontdek het aanbod dat past bij uw wensen. Samen met haar partners maakt Vliegtickets.nl het zoeken naar vluchten makkelijk en overzichtelijk.

Over Transavia
Transavia vliegt sinds 1966 vanaf Schiphol en heeft daar nu ook Rotterdam en Eindhoven als thuishavens aan toegevoegd. Transavia maakt deel uit van de Air France-KLM groep, maar opereert zelfstandig. Transavia heeft voordelige vluchten voor zomer- of wintervakanties en is de marktleider in charters en lijndiensten naar bestemmingen binnen Europa en landen rond de Middellandse Zee.

Onderscheiden service
Als dochteronderneming van KLM krijgt u bij Transavia een uitstekende service voor een lage prijs. De Nederlandse reiswereld heeft Transavia 6 keer uitgeroepen tot beste low cost- en charter maatschappij. Transavia vindt veiligheid belangrijk en streeft ernaar haar vloot jong te houden. Met vliegtickets Transavia krijgt betaalt u voor de standaardserivce. Indien u extra service wilt kunt u tegen betaling kiezen uit het veelzijdige à la carte assortiment.

Aanbod bestemmingen
In haar 40-jarige bestaan is het aanbod aan bestemmingen van Transavia gegroeid. Transavia vervoert jaarlijks meer dan 5,5 miljoen passagiers naar bestemmingen in het Middellandse Zeegebied in de zomer en in de winter naar de wintersportgebieden. De bestemmingen zijn onder andere: Frankrijk, Spanje, Italië, Griekenland en Oostenrijk.

Goede redenen om met Transavia te vliegen

- Leider Nederalndse vakantievliegmarkt
- Vliegt vanaf Schiphol Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven
- Meerdere malen uitgeroepen tot beste low cost- en beste charter luchtvaartmaatschappij
- Prijs/kwaliteit beoordeeld met een 7.4
- Service aan boord beoordeeld met een 7.5
- Zitcomfort beoordeeld met een 6.6

Veilig boeken en betalen

Zo denken onze klanten over ons

8.9
Goed 585 beoordelingen

Beste aanbieder van vliegtickets in Nederland