Meest gestelde vragen

Op safari vanuit Johannesburg

v.a. € 480

Vanuit Johannesburg boek je makkelijk een spannende safari in het Krugerpark. Een once-in-a-lifetime ervaring! Stap ook het Apartheid-Museum binnen en duik in de indrukwekkende geschiedenis.

Favoriet Kaapstad

v.a. € 550

Welkom in de populairste stad van Zuid-Afrika. Kaapstad biedt cultuur, strand, wildlife en evenementen! Er is elke avond wel een concert of evenement en de Tafelberg ligt er altijd even schitterend bij.

Zonnebaden in Durban

v.a. € 570

Naast ideaal startpunt voor een bezoek aan de prachtige Drakensbergen, is Durban zelf ook de moeite waard. Bezoek de markten, historische gebouwen en bruisende townships van deze heerlijke badplaats!

Vlieg comfortabel met Turkish Airlines

Maak kennis met de 'Rising Star' van Turkije: Turkish Airlines. In 2017 werden ze beloond met vier awards, waaronder 'Best Airline in Southern Europe'. Jouw reis naar Zuid-Afrika begint dan ook zeker goed met een vlucht van Turkish Airlines.

Vliegen met Turkish Airlines

Wil je meer informatie over de reisklassen of bagageregels van Turkish Airlines? We vatten alles voor je samen! Ontdek meteen wat je nog niet over Turkish Airlines wist en waarom je voor deze airline zou kiezen.
Veilig boeken en betalen

Zo denken onze klanten over ons

8.9
Goed 585 beoordelingen

Beste aanbieder van vliegtickets in Nederland