Meest gestelde vragen

Vlieg direct van Amsterdam naar San Francisco met United Airlines

Non-stop met United Airlines naar San Francisco

United Airlines heeft onlangs de non-stopverbinding tussen Amsterdam en San Francisco aangekondigd. Deze nieuwe route is de vijfde non-stopvlucht van United Airlines van Nederland naar de Verenigde Staten en zal dagelijks worden uitgevoerd door een Boeing 787-9 Dreamliner-toestel.

De Boeing 787-9 Dreamliner biedt klanten veel extra comfort zoals grote ramen en royale opbergruimte voor handbagage. Om een volledig etmaal te stimuleren heeft het toestel moderne ledverlichting. Dit helpt passagiers hun biologische klok aan te passen tijdens de vlucht. Zo kom je dus uitgerust aan op bestemming!

Ga jij voor een stedentrip naar San Francisco of start jij vanuit hier je rondreis langs de westkust van de Verenigde Staten? Of vlieg je vanaf San Francisco door naar andere bijzondere United Airlines-bestemmingen zoals Hawaii?

De nieuwe directe verbinding van Amsterdam naar San Francisco start vanaf 31 maart 2019, maar jij boekt vanaf nú al je vliegtickets bij Vliegtickets.nl!

Ontdek de onbekende pareltjes van San Francisco


We kennen San Francisco van de iconische Golden Gate Bridge, het beruchte Alcatraz, de mooie kabeltrams en natuurlijk de steile heuvels. Maar San Francisco in de Verenigde Staten heeft nog zo veel meer te bieden. Ontdek naast de highlights ook eens de onbekende plekjes van deze stad in Californië.

Fiets naar de overkant van de brug en ontdek het creatieve Sausalito. Je slentert hier door artistieke steegjes, bewondert de bonte verzameling woonboten en strijkt neer bij een van de wine tasting rooms. Dompel je daarna onder in de hippiewijk Haight-Ashbury. Dit was in de jaren ’70 de place-to-be voor de hippiecultuur en dat zie je nog steeds terug in de tweedehandswinkeltjes bijvoorbeeld. En als letterlijk hoogtepunt van je bezoek aan San Francisco drink je fancy cocktails met een waanzinnig uitzicht over de stad in restaurant Top of the Mark.

Staat San Francisco al op jouw bucketlist? Nu wel! Wij zijn benieuwd of je de onbekende pareltjes van deze wereldstad gaat aftikken. Wat die onbekende plekjes zijn?

Hawaii... here we come!

Kahului
v.a. € 866

Aloha! Door de nieuwe rechtstreekse verbinding van United Airlines naar San Francisco, worden ook exotische bestemmingen als Hawaii veel gemakkelijker bereikbaar. Vlieg vanuit San Francisco comfortabel door naar Honolulu, Kona, Lihue en Kahului. Dit zijn de namen van de airports op Hawaii. Maar je kent deze paradijselijke eilanden in de Pacific misschien beter onder de namen: Oahu, Big Island, Kauai en Maui.

Dit is jouw kans om de highlights van Hawaii te ontdekken. Maak kennis met de ruige, ongerepte natuur met vulkanen, hagelwitte stranden, steile rotskusten en paradijselijke regenwouden. Niet alleen op het land is de natuur adembenemend, ook onder water is de natuur fenomenaal. En voor de surf-fanaten: Hawaii is the place to be!

Benieuwd naar deze nieuwe route van United Airlines?

Bekijk de video en zie waarom jij deze vlucht wilt boeken:

- Zeer snelle verbinding naar San Francisco
- Comfortabel vliegen met een Boeing 787-9 Dreamliner
- Goede verbinding naar bestemmingen aan de Westkust en de Pacific
- Punten sparen voor het loyaliteitsprogramma van United Airlines
- Prima service aan boord
- Milieuvriendelijker door biobrandstof
- Nieuwe United Polaris Business Class seats


 

 

Vliegen met United Airlines

Wil je meer informatie over de reisklassen of bagageregels van United Airlines? We vatten alles voor je samen! Ontdek meteen wat je nog niet over United Airlines wist en waarom je voor deze airline zou kiezen.
Veilig boeken en betalen

Zo denken onze klanten over ons

8.9
Goed 585 beoordelingen

Beste aanbieder van vliegtickets in Nederland