Meest gestelde vragen

Goedkope vluchten op Vliegtickets.be

Op Vliegtickets.be kun je o.a. op gemakkelijke wijze goedkope vluchten boeken, je huurauto regelen, een hotelovernachting vergelijken en je parkeerplaats op de luchthaven reserveren. Tenslotte is het reserveren van je taxi rit naar de luchthaven ook direct online te regelen. Het boeken van je vakantie kun je dus van A tot Z doen via onze website. Zo is direct alles te boeken van uit je luie stoel! Wie wil dat nou niet?

Goedkope vluchten zo geregeld
Woon je in België En wil je zeker zijn van een goedkope vlucht? Dan is het niet meer dan logisch dat je bij onze website terecht bent gekomen. Wij bieden je naast de gewone luchtvaartmaatschappijen, ook de vluchten van lowcostmaatschappijen aan. Het is dan ook niet meer dan logisch dat Vliegtickets.be het adres is voor het boeken van je goedkope vluchten. De betaling van je goedkope vluchten is eenvoudig te doen met iDeal, Paypal, Bancontact en diverse creditcards zoals Mastercard, Maestro, Visa en American Express.

Veilig goedkope vluchten boeken
Vliegtickets.be is aangesloten bij Safeshops en draagt dus ook het Safeshops kwaliteitslabel. Dit houdt in dat de website zich houdt aan de strenge voorwaarden van Safeshops wat betreft het veilig boeken van goedkope vluchten. Zo kun je onbezorgd alle goedkope vluchten uit het aanbod vergelijken en direct boeken.

Telefonisch vluchten boeken?
Heb je liever wat meer persoonlijk contact? En boek je daarom liever jouw goedkope vluchten telefonisch? Ook dat is mogelijk bij zowel onze Nederlandse als Belgische website. Voor een telefonische vliegticket boeking kun je in België terecht op 070 - 65 90 02 (€ 0.30 p/m) en in Nederland op 0900 - 9556 (€ 0.45 p/m). Je krijgt dan een van onze IATA gekwalificeerde medewerkers aan de lijn die je helpen met het maken van een vliegticket boeking.

Volg ons op social media!
Zowel onze Nederlandse als Belgische site kun je vinden op Facebook. Ben je graag op de hoogte van gave aanbiedingen en vakantie gerelateerde ideeën en onderwerpen? Dan is het zeker aan te raden om ons te volgen op Facebook.

Veilig boeken en betalen

Zo denken onze klanten over ons

8.9
Goed 585 beoordelingen

Beste aanbieder van vliegtickets in Nederland