Meest gestelde vragen

Belangrijk om te weten


Heeft u een vraag over uw boeking? Stel u vraag dan nu ook via WhatsApp!
 

WhatsApp: +316 50 22 25 24

 

Uw reis is geboekt! In de boekingsbevestiging vindt u alle gegevens betreffende uw reis, maar wij willen u over een paar zaken nadrukkelijk informeren.  Lees alles goed door en hopelijk bent u nu nog beter voorbereid voor uw reis.

 

Wist u dat…

 

Er geen spaties of leestekens op het e-ticket komen te staan. Uw naam wordt dus aan elkaar geschreven en een é zal een gewone e worden op het ticket.

 

Online inchecken kan in de meeste gevallen vanaf 36-24 uur via de website van de luchtvaartmaatschappij waarmee u vliegt.

 

Inchecken op de luchthaven kan vanaf 3 uur voor vertrek voor vluchten buiten Europa en voor vluchten binnen Europa vanaf 2 uur voor vertrek.

 

Het reserveren van stoelen is niet altijd mogelijk. Via beheer mijn boeking op de website van de luchtvaartmaatschappij of bij het online inchecken kunt u de gewenste zitplaatsen reserveren.

 

Informeer naar het eventueel nodig hebben van een visum en geldigheid van uw paspoort bij Visa4All.

 

Alleen de eerste voornaam volgens paspoort dient op het e-ticket te staan. Het is niet nodig om meerdere voornamen te vermelden. Het niet is toegestaan om met uw roepnaam of initialen op het e-ticket te reizen. De luchtvaartmaatschappij kan u hiermee weigeren.

 

Getrouwde vrouwen dienen hun meisjesnaam in te vullen op het ticket. Het is niet toegestaan om met de getrouwde naam of e/v (echtgenote van) op het e-ticket te reizen. Tenzij alleen de getrouwde achternaam op het paspoort staat.

Mocht de naam op het e-ticket onjuist staan vermeld, neem dan direct telefonisch contact met ons op.
Houdt er wel rekening mee dat naamswijzigingen mogelijke hoge kosten met zich mee brengt.

 

 

Alles gecheckt en in orde?! Dan rest ons alleen u nog een fijne reis toe te wensen!

 

 

Geen antwoord op je vraag?

Stel hieronder je vraag en wij sturen binnen 48 uur een reactie. Vertrekt u binnen 1 week dan adviseren wij u telefonisch contact op te nemen i.p.v. te mailen.

 
 

Verplicht veld