Meest gestelde vragen

Wat is gedekt

Wanneer je een huurauto reserveert moet deze altijd een dekking hebben voor cascoschade (CDW) en diefstal bescherming (TP), beiden hebben een eigen risico. Deze twee opties zijn of inbegrepen in de huurprijs of dien je af te sluiten tijdens het reserveren.
Het eigen risico van deze dekking kan je afkopen via het Schadebescherming of Volledige bescherming pakket. Afhankelijk van de gekozen verzekering krijg je achteraf bij schade (een deel van) je borg terug.Â

De dekking wordt altijd genoemd in de Algemene Voorwaarden van de autohuur en vind je terug op de bevestigingsvoucher. Je hoeft dus nooit ter plaatse extra te betalen als je een CDW en een TP hebt afgesloten. Eventueel kan je je eigen risico ter plaatste nog wel afsluiten en voldoen, mocht je dit niet al gedaan hebben.

In geval van pech of technische problemen moet je onmiddellijk het autoverhuurbedrijf bellen. Het autoverhuurbedrijf moet toestemming geven voor reparaties of plaatsvervangende  auto’s. Indien je, bij een ongeluk betrokken bent, MOET je contact opnemen met de lokale politie en het autoverhuurbedrijf. Het is aangeraden kopieën te maken van alle relevante documentatie die je hebt ingevuld. Deze kun je nodig hebben als je, als huurder, een verzekeringsclaim indient.

Geen antwoord op je vraag?

Stel hieronder je vraag en wij sturen binnen 48 uur een reactie. Vertrekt u binnen 1 week dan adviseren wij u telefonisch contact op te nemen i.p.v. te mailen.

 
 

Verplicht veld