Meest gestelde vragen

Bagage bijboeken

Hoe kan ik bagage bijboeken?

  1. Ga naar de website van de luchtvaartmaatschappij waarmee je vliegt (kies hieronder)
  2. Klik op “My booking” of “Manage my booking”
  3. Vul de airline boekingscode, je achternaam en vertrekdatum/vluchtnummer  in
  4. Boek het gewenste aantal bagage stuks bij en betaal online.


In sommige gevallen is het niet mogelijk vooraf online bagage bij te boeken, maar kun je dit pas bij het online inchecken doen. Het bijboeken van bagage op de luchthaven is ook mogelijk. Houd er rekening mee dat dit vaak duurder is dan wanneer je dit vooraf online regelt.
Steeds meer luchtvaartmaatschappijen bieden tickets aan exclusief bagagevrijdom. Controleer de bagagevoorwaarden voor jouw ticket daarom goed.  De bagagevoorwaarden staan vermeld tijdens het boekingsproces op onze website en op het e-ticket dat je ontvangt na boeking.

Handbagage mag vaak gratis meegenomen worden. Sommige luchtvaartmaatschappijen hebben hun beleid hierin echter aangepast en staan alleen een klein stuk handbagage (of personal item) toe. Wil je weten hoeveel handbagage jij mag meenemen klik dan hier.

Vlucht buiten Europa
Vlieg je naar een bestemming buiten Europa en wil je extra bagage meenemen, check dan de website van de maatschappij waarmee je vliegt voor de kosten. In de meeste gevallen kun je vooraf online extra bagage bijboeken. Het bijboeken van bagage op de luchthaven is ook mogelijk, maar dit is vaak duurder dan wanneer je dit vooraf online regelt.

Alle airlinesNIEUW! Heeft u een vraag over uw boeking? Stel u vraag dan nu ook via WhatsApp!
Tijdens kantooruren binnen 4 uur antwoord op uw vraag.

WhatsApp: +316 50 22 25 24

Geen antwoord op je vraag?

Stel hieronder je vraag en wij sturen binnen 48 uur een reactie. Vertrekt u binnen 1 week dan adviseren wij u telefonisch contact op te nemen i.p.v. te mailen.

 
 

Verplicht veld