Meest gestelde vragen

Bagage KLM Europese vluchten

Ruimbagage
Voor zg. light-tarieven is er geen ruimbagage inbegrepen. Voor standaard en flextarieven is dit wel het geval. Welke bagagevoorwaarden op jouw ticket van toepassing zijn kun je zien tijdens ons online boekproces, of op het e-ticket dat je ontvangt na boeking. Mocht je bagage willen bijboeken, dan kun je dit gemakkelijk doen op de website van KLM via 'Mijn reis'.

Handbagage
Op alle vluchten is het toegestaan om handbagage mee te nemen. Een stuk handbagage mag max. 55 x 25 x 35 cm groot zijn. In Business Class mag je 2 stuks van deze handbagage meenemen. De afmetingen zijn inclusief handgrepen en wielen.
Tevens is het toegestaan om een accessoire mee te nemen, bijvoorbeeld een laptop of een handtas. Een accessoire mag maximaal 40 x 30 x 15 cm. Gecombineerd mag uw handbagage max. 12 kg wegen in Economy Class en max. 18 kg in Business Class.

Wanneer je lid bent van het Flying Blue programma van KLM kun je bagage met korting bijboeken. Wat moet je hiervoor doen?
1. Meld je aan als Flying Blue deelnemer
2. Je na aanmelding een persoonlijk Flying Blue nummer
3. Geef je Flying Blue nummer door voor of tijdens de check-in en boek de ruimbagage met korting bij

Sneller antwoord op uw vraag?  Stel u vraag dan nu ook via WhatsApp! Tijdens kantooruren binnen 4 uur antwoord op uw vraag.

WhatsApp: +316 50 22 25 24

Geen antwoord op je vraag?

Stel hieronder je vraag en wij sturen binnen 48 uur een reactie. Vertrekt u binnen 1 week dan adviseren wij u telefonisch contact op te nemen i.p.v. te mailen.

 
 

Verplicht veld