Meest gestelde vragen

Wat zijn de voordelen van groepsreizen?

Het organiseren van een groepsreis kan veel werk met zich meebrengen. Wij nemen graag werk voor jullie uit handen! Dankzij goede contacten met gerenommeerde airlines, geven wij je de beste prijs voor je groepsreis! Reizen jullie met 10 personen of meer? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Dit zijn de voordelen van groepsreizen:

- Heb je nog geen defintieve namenlijst?  In de meeste gevallen is het niet nodig om de namen direct aan te leveren. Afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij kunnen deze tot enkele weken voor vertrek nog doorgegeven worden. Handig, want vaak wijzigt er tussentijds nog weleens wat in de namenlijst.

- Bij veel luchtvaartmaatschappijen zijn de annuleringsvoorwaarden voor groepsreizen flexibeler dan voor reguliere (online) boekingen. Ook dat is een voordeel, want de kans bestaat dat samenstelling en grootte van de groep tussentijds wijzigt.

- Wanneer je via onze website boekt, moet je de gehele reissom in een keer voldoen. Bij de meeste groepsboekingen bestaat de mogelijkheid om in twee of meer termijnen te betalen.

- Wil je zekerheid? Met een groepsreis zit jouw groep op dezelfde vluchten en tegen een vooraf vastgestelde ticketprijs.Vliegtickets.nl Zakelijk is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk.
                  Voor meer informatie klik hier.

Geen antwoord op je vraag?

Stel hieronder je vraag en wij sturen binnen 48 uur een reactie. Vertrekt u binnen 1 week dan adviseren wij u telefonisch contact op te nemen i.p.v. te mailen.

 
 

Verplicht veld