Meest gestelde vragen

Over Vliegtickets.nl

Met een compleet aanbod van wereldwijde vluchten, is Vliegtickets.nl een slimme keuze voor het vergelijken en vinden van goedkope vliegtickets

Laat ons je helpen bij de zoektocht naar de beste vluchten. Of het nu om een stedentrip, verre droombestemming of zakenreis gaat; begin je reis bij ons. Let’s make it fly! 

Waarom Vliegtickets.nl?

✈ Expertise op het gebied van vliegtickets
✈ Elke airline, elke bestemming
✈ Gemakkelijk zoeken, vliegtickets vergelijken en boeken
✈ Winnaar Beste Service Award 2017

Bereik ons

Wij zijn álle dagen van het jaar telefonisch bereikbaar voor hulp bij het online en telefonisch boeken van je vliegtickets. Ook voor al je vragen over gemaakte boekingen kun je contact met ons opnemen. Hou je boekingscode bij de hand en we helpen je verder! 

Je kunt bij ons ook terecht voor persoonlijke service via e-mail, chat, social media of WhatsApp. Grote kans dat onze meest gestelde vragen je nog sneller een antwoord geven.  

Veilig boeken en betalen


Otravo B.V. waar Vliegtickets.nl onderdeel van is, is aangesloten bij ANVR, SGR, IATA en Thuiswinkel Waarborg én je kunt veilig en snel betalen met iDEAL of je creditcard. Deze labels garanderen dat je veilig kunt boeken en dat wij ons aan bepaalde regels moeten houden. 

Contact met ons?

Ga naar de contactpagina voor een overzicht van onze telefoonnummers en openingstijden.

Geen antwoord op je vraag?

Stel hieronder je vraag en wij sturen binnen 48 uur een reactie. Vertrekt u binnen 1 week dan adviseren wij u telefonisch contact op te nemen i.p.v. te mailen.

 
 

Verplicht veld