Meest gestelde vragen

Prijsgarantie

Vliegtickets.nl vergelijkt de vliegtarieven van verschillende maatschappijen en kijkt automatisch en direct in het reserveringsysteem van de luchtvaartmaatschappij of het laagste vliegtarief beschikbaar is. Wij kunnen vaak, door onze grote inkoop exclusieve vliegtarieven aanbieden. Wij bieden daarom een laagste prijsgarantie op uw reservering bij Vliegtickets.nl.

Als u een definitieve reservering maakt bij ons en u komt er dezelfde dag achter dat uw ticket elders toch goedkoper is, dan betalen wij het prijsverschil plus een eenmalige bonus van € 25,- retour in de vorm van een voucher! Het prijsverschil ontvangt u direct retour gestort, de bonus voucher ontvangt via de mail en kunt u inwisselen op een volgende reservering.

Voorwaarden
1. U heeft bij ons een definitieve en geslaagde reservering gemaakt van één of meerdere vliegtickets
2. Op de dag van aankoop (dezelfde kalenderdag) heeft u elders een voordeliger ticket gevonden. Dit kunt u aantonen door middel van een screenshot met datum, waarop de totaalprijs van de boeking inclusief alle toeslagen (exclusief verzekeringen en betaalkosten) te zien is
3. De reisvoorwaarden, vluchtnummers, vertrek- en aankomstdagen zijn identiek aan het vliegticket wat u bij ons heeft gekocht en staan ook vermeld op het screenshot.
4. De prijsgarantie wordt berekend aan de hand van het totaalbedrag van de boeking. Het totaalbedrag bestaat uit: tarief van het ticket, luchthavenbelasting, alle bijkomende toeslagen, service fees en boekingskosten. Verzekeringen en betaalkosten worden niet meegerekend in de vergelijking
5. Totaalbedragen worden alleen vergeleken met dezelfde verkoopkanalen. Een bedrag van een ticket dat geboekt is aan de telefoon kan dus niet worden vergeleken met het bedrag van een ticket dat op internet wordt aangeboden voor online boeken
6. Prijsgarantie wordt gegeven op alle concurrerende online verkoopkanalen met een domeinnaam eindigend op .nl. De extensie .nl moet gedurende het boekproces ook nog in de internetbrowser/adressenbalk zichtbaar zijn. Een website welke van een http://domeinnaam.nl/ verandert naar een http://domeinnaam.com of een andere toevoeging krijgt na de laatste . in het adres van de website valt niet binnen de prijsgarantievoorwaarden.
7. Websites van luchtvaartmaatschappijen zelf zijn uitgesloten van de prijsgarantie.
8. Vliegtickets welke door een lowcostmaatschappij* of touroperator (chartervlucht)* worden uitgevoerd zijn uitgesloten in de prijsvergelijking aangezien hun pricing systemen dagelijks zeer sterk fluctueren. Vliegticket + hotel (samengestelde reis) geldt ook niet voor de prijsgarantie.
9. Het verschil in prijs dient minimaal € 10,- per passagier te zijn.

Goedkoper ticket gevonden? Hoe te werk gaan?
Stuur op de dag van aankoop een e-mail naar prijsgarantie@vliegtickets.nl onder vermelding van uw reserveringscode. Voeg als bijlage een printscreen/screenshot van de website toe, waarop is te zien dat dezelfde vlucht elders voordeliger is.

Let op dat u een screenshot maakt van een pagina inclusief alle bijkomende toeslagen (exclusief verzekeringen en betaalkosten). Vaak komen er nog extra toeslagen in beeld, na het invullen van alle passagiergegevens. Vaak wordt dus het uiteindelijke totaalbedrag pas vermeld in de allerlaatste stap (betaalstap), alvorens u definitief reserveert.

Vermeld ook uw bankrekeningnummer (incl. tenaamstelling en woonplaats) in de e-mail waarop wij het verschil kunnen terugstorten. De eenmalige bonus van € 25,- in de vorm van een vouchercode ontvangt u per e-mail.

*Lowcost maatschappijen
: Wow Air, Aer Lingus, Air Arabia, AirAsia, Air Baltic, airberlin, ArkeFly, Corendon, Easyjet, Eurolot, Fireflyz, Flybe, Flyscoot, Germanwings, Iberia Express, JetAirFly, Jetstar, Norwegian Airlines, Onur Air, Pegasus, Ryanair, Smartwings, Thomas Cook Airlines, Thomson, Tiger Airways, Transavia, Tui Fly, Vueling, Wizz Air Hungary Airlines.
Corendon, de Jong Intra Vakanties, Neckermann, Seat Only en TUI met o.a. ArkeFly.

Geen antwoord op je vraag?

Stel hieronder je vraag en wij sturen binnen 48 uur een reactie. Vertrekt u binnen 1 week dan adviseren wij u telefonisch contact op te nemen i.p.v. te mailen.

 
 

Verplicht veld