Meest gestelde vragen

Algemene voorwaarden Parking

Algemene voorwaarden Vliegtickets.nl Schiphol en Zaventem Parking, nader te noemen wij

Artikel 1 - Begripsbepalingen

1.1 Vliegtickets.nl Schiphol Parking is gevestigd aan de Kruisweg 381, 1437 CH te Schiphol-Zuid (Rozenburg - Haarlemmermeer). Het postadres is gevestigd op Christianiastraat 12, 2034 KB te Haarlem. Vliegtickets.nl Zaventem Parking is gevestigd aan de Budasteenweg 42 te Machelen. Het postadres is gevestigd op Stationslei 1 bus 2, 1800 te Vilvoorde.

1.2 Reiziger: de natuurlijke persoon die bij Vliegtickets.nl Schiphol of Zaventem Parking een reservering plaatst voor de parkeerfaciliteit.

1.3 Parkeerperiode: de door de reiziger vooraf in zijn boeking aangegeven periode waarin het voertuig door de reiziger wordt geparkeerd, zijnde de periode gelegen tussen de ingangsdatum (deze datum meegerekend) en de einddatum (deze datum meegerekend) van het parkeren.

Artikel 2 - De parkeerfaciliteit<strong


2.1 De reiziger kan door het maken van een boeking bij Vliegtickets.nl Schiphol of Zaventem Parking, waarin de exacte parkeerperiode en aankomst- en retourtijden dienen te worden aangegeven, een parkeerplaats reserveren.

2.2 De reservering geeft uitsluitend recht het voertuig gedurende de reserveringsperiode te stallen.

2.3 Voor de parkeerfaciliteit zijn een specifiek aantal parkeerplaatsen gereserveerd. Wij hebben het recht een boeking af te wijzen indien door deze boeking het aantal aangewezen parkeerfaciliteiten wordt overschreden.

2.4 Wij hebben het recht om zonder opgaaf van reden reserveringen niet te accepteren.

Artikel 3 - Reserveren, betalen, wijzigen en annuleren

3.1 De reiziger kan tot 2 uur voor de ingangsdatum van de parkeerperiode een boeking voor de parkeerfaciliteit maken. Indien de boeking - voor 2 uur van de parkeerperiode - gemaakt is, een zogenoemde last-minute boeking, kunnen wij uitsluitend een goede service garanderen nadat er telefonisch contact is geweest met de parkeergelegenheid nabij de luchthaven. De reiziger krijgt tijdens het maken van de last-minute boeking automatisch de melding dat er contact met parkeergelegenheid gebeld moet worden. In drukke tijden kan er geen last-minute boeking gemaakt worden. Het reserveersysteem geeft vanzelf aan of een reservering maken mogelijk is of niet.

3.2 De reiziger dient bij het afleveren van het voertuig te betalen op de parkeergelegenheid via pin/banccontact of contant.

3.3 De reiziger kan de boeking per e-mail, telefonisch of zelfstandig op de site van Vliegtickets.nl Schiphol of Zaventem Parking kosteloos annuleren tot 12 uur voor aanvang van de reservering.

3.4 Als de reiziger de reservering wilt annuleren, kan deze de annulering per mail doorgeven. Wanneer de reiziger annuleert voor 12 uur voor vertrek, zijn er geen kosten aan de annulering verbonden. Wanneer de reiziger later annuleert, na 12 uur voor vertrek, of niet komt opdagen (no show), kunnen wij het volledige bedrag in rekening brengen. Wij brengen geen extra annuleringskosten in rekening.

3.5 Wij behouden het recht de tarieven tussentijds te wijzigen. De wijziging wordt niet in aanmerking gebracht bij eerder gemaakte reserveringen.

Artikel 4 - Privacy

4.1 Wij werken met hoge ethische standaarden en respecteren uw privacy. Daarom verstrekken wij in geen geval uw persoonsgegevens aan derden. Lees ons Privacy statement voor meer informatie hierover. Wij geven alleen informatie door aan partijen waarmee wij samenwerken en die uw reservering verder ondersteunen en/of mogelijk maken.

Artikel 5 - Parkeren

5.1 De reiziger dient de auto te parkeren op aanwijzing van het personeel van de parkeergelegenheid.

Artikel 6 - Aansprakelijkheid

6.1 Het parkeren geschiedt geheel op eigen risico.

6.2 Wij hebben de bevoegdheid en het recht om de auto van de reiziger te verplaatsen. Wij zullen deze werkzaamheden naar grote zorgvuldigheid uitvoeren, waarbij de medewerkers van de parkeergelegenheid bevoegd zijn om de standen van de spiegels en de stoel te wijzigen, voor zover noodzakelijk voor veilig gebruik van de auto.

6.3 Wij zijn niet aansprakelijk voor direct door de reiziger geleden vermogensschade uitsluitend met betrekking tot de auto die te wijten is aan opzet of grove schuld van Vliegtickets.nl Schiphol of Zaventem Parking of haar medewerkers.

6.4 Wij sluiten iedere aansprakelijkheid ter zake diefstal/ inbraak of schade uit.

Artikel 7 - Slotbepaling

7.1 Tenzij anders vermeld, is het copyright van het materiaal op deze website eigendom van Vliegtickets.nl Schiphol en Zaventem Parking

7.2 Vliegtickets.nl Schiphol en Zaventem Parking is een in Nederland geregistreerd bedrijf. Het Nederlands recht is op onze diensten van toepassing.

De afhandeling van deze parkeerservice wordt gedaan door onze partner Quickparking BV te Schiphol of Zaventem.

Geen antwoord op je vraag?

Stel hieronder je vraag en wij sturen binnen 48 uur een reactie. Vertrekt u binnen 1 week dan adviseren wij u telefonisch contact op te nemen i.p.v. te mailen.

 
 

Verplicht veld