Vanaf 1 oktober 2019 is het voor Nederlanders verplicht om een e-visum (NZAeTA) aan te vragen voor reizen naar Nieuw-Zeeland. Het visum is twee jaar geldig voor meerdere inreizen. Per inreis mag maximaal drie maanden worden verbleven in Nieuw-Zeeland. Kijk bij Visa4all.nl voor het aanvragen van het e-visum of check voor meer informatie over de NZAeTA de website van New Zealand Immigration.

De aanvraag zelf duurt ongeveer 10 minuten Deze NZeTA moet je aanvragen voordat je op reis gaat. Het kan 72 uur duren voordat deze is goedgekeurd. Heb je geen NZeTA  of is deze nog niet behandeld, dan word je geweigerd op je vlucht.

Heeft dit je geholpen?

Gerelateerde vragen

Informatie over reizen naar Australië Heb ik een visum nodig? Zuid-Afrika en Namibië – Kinderen onder 18 …

Actuele reisinformatie

Meer over Actuele reisinformatie