Meest gestelde vragen

Kan ik alsnog gebruik maken van een korting/actie na boeken?

Helaas is het niet mogelijk nog gebruik te maken van een korting of actie na het boeken van vliegtickets. Met de campagnes van Vliegtickets.nl, zoals opruimingen, bieden wij kortingen op vliegtickets. Bekijk daarom voor het boeken eerst goed naar de campagnes die lopen. Zo ben je op de hoogte van alle huidige acties en kortingen bij Vliegtickets.nl en kun je hiervan volop profiteren met het boeken van je vliegtickets.

Wanneer er verlaagde tarieven gelden voor een luchtvaartmaatschappij, en die gelden dan voor de gehele markt, kan daarbovenop nog een lopende actie of korting van Vliegtickets.nl worden meegenomen. Dit wordt dan tijdens het boeken meegenomen.

Let wel, actiecodes en Air Miles zijn niet combineerbaar. Bovenop de huidige actie van Vliegtickets.nl is het dus niet mogelijk om een actiecode voor extra korting in te wisselen.

Geen antwoord op je vraag?

Stel hieronder je vraag en wij sturen binnen 48 uur een reactie. Vertrekt u binnen 1 week dan adviseren wij u telefonisch contact op te nemen i.p.v. te mailen.

 
 

Verplicht veld