Meest gestelde vragen

Reserveren speciale maaltijd of stoel

Wil je een speciale stoel kiezen in het vliegtuig? Of heb je speciale wensen met betrekking tot eten in vliegtuig? Stoel reserveringen zijn altijd onder voorbehoud en pas definitief bij inchecken. En een speciale maaltijd kun je tijdens het boekingsproces al aangeven bij de desbetreffende luchtvaartmaatschappij.

Speciale maaltijd in vliegtuig
Wil je bijvoorbeeld een vegetarische maaltijd of een speciale maaltijd vanwege je religie? Geef dit dan van te voren aan bij de desbetreffende luchtvaartmaatschappij.

Speciale stoel in vliegtuig
Stoel reserveringen zijn altijd onder voorbehoud en pas definitief bij inchecken. Een comfortabele stoel met wat meer ruimte kan via de website van de luchtvaartmaatschappij tegen kosten geboekt worden, mits aangeboden. Bij lowcostmaatschappijen kan men vooraf soms ook een stoelnummer tegen kosten vastleggen. Zonder kosten een stoel reserveren is vaak dus pas bij het inchecken. Voor bijvoorbeeld ouders met baby’s of passagiers met een lichamelijke beperking kan er vaak een speciale stoel gereserveerd worden van te voren.

Mochten er nog vragen zijn hierover kun je natuurlijk altijd bij ons terecht. Dan gaan wij ons uiterste best doen om deze speciale wensen uit te voeren.

Geen antwoord op je vraag?

Stel hieronder je vraag en wij sturen binnen 48 uur een reactie. Vertrekt u binnen 1 week dan adviseren wij u telefonisch contact op te nemen i.p.v. te mailen.

 
 

Verplicht veld