Meest gestelde vragen

Welke namen uit het paspoort moet ik invullen op het ticket?

Het is zover, je hebt de perfecte vlucht gevonden en het is tijd om je vliegtickets te boeken. Let dan wel even goed op dat je de juiste namen invult op je vliegtickets, zodat alles klopt en je straks gerust het vliegtuig in kunt stappen.

Naam vliegticket invullen
Je naam op vliegticket moet altijd exact overeenkomen met de naam zoals deze in het paspoort staat vermeld. Bij "Eerste voornaam" vul je de eerste volledige voornaam in volgens je paspoort. Heet een passagier Hendrik Abraham Martinus Jansen dan vul je bij de eerste voornaam Hendrik in.

Bij "Familienaam" vul je de volledige achternaam in volgens het paspoort. Bij een dubbele achternaam vul je deze in zonder spaties. Wanneer je getrouwd bent vul je als achternaam ALTIJD je meisjesnaam in. Reizen met je getrouwde naam of echtgenoot van is niet toegestaan. De meisjesnaam dient ten aller tijden op het ticket te staan.

Voorbeelden namen op vliegticket:

De heer Henk Jacob Willemse
- Eerste voornaam: Henk
- Familienaam: Willemse

Mevrouw Karin Maria Jansen ev. Willemse

- Eerste voornaam: Karin
- Familienaam: Jansen

Let op: accenten, koppeltekens en andere tekens dienen te worden weggelaten in zowel de voor- als achternaam. Tevens worden spaties niet gebruikt, schrijf dus alles aan elkaar.
Voorbeeld: Ter-Haar als achternaam moet worden ingevuld als TerHaar. Voornaam: Henriëtte vul je in als Henriette.

Geen antwoord op je vraag?

Stel hieronder je vraag en wij sturen binnen 48 uur een reactie. Vertrekt u binnen 1 week dan adviseren wij u telefonisch contact op te nemen i.p.v. te mailen.

 
 

Verplicht veld