Meest gestelde vragen

Welke namen vul ik in bij het boeken

Het is heel belangrijk dat de namen juist worden ingevuld bij het maken van een boeking. Klopt de passagiersnaam niet dan kan dit in de meeste gevallen leiden tot het kopen van een heel nieuw ticket en dat is zonde van je geld.

Hoe vul je de namen in?

Passagiersgegevens
Dit zijn de personen die op reis gaan. De namen die u hierin vult dienen overeen te komen met de namen zoals die in het paspoort staan. Alleen de eerste voornaam volgens paspoort hoort op het ticket te staan en je mag geen initialen, roepnamen of leestekens gebruiken. Getrouwd? Vul dan alleen je meisjesnaam in als die in je paspoort staat vermeld, dan ben je er zeker van dat het goed staat. Misschien heb je er nog nooit van gehoord, maar het komt wel eens voor dat een passagier geen voor- of achternaam heeft. In dat geval adviseren wij je om niet online t boeken, maar contact met ons op te nemen.

Contactgegevens
De namen die u hier invult, hoeven niet overeen te komen met de passagiersgegevens. Let wel goed op dat het e-mailadres en telefoonnummer kloppen voor het geval wij contact met je moeten opnemen.

Geen antwoord op je vraag?

Stel hieronder je vraag en wij sturen binnen 48 uur een reactie. Vertrekt u binnen 1 week dan adviseren wij u telefonisch contact op te nemen i.p.v. te mailen.

 
 

Verplicht veld