Meest gestelde vragen

360° Service

Vliegtickets.nl is via meerdere kanalen beschikbaar voor al jouw vragen en suggesties. Wordt vrienden met ons op Facebook, volg ons op Twitter of stel je vraag via WhatsApp. Waar jij ook gaat, wij reizen met je mee!

Facebook
Bezoek onze Vliegtickets Facebookpagina voor leuke acties, reisinspiratie of stel je vraag aan ons webcare team. Wij beantwoorden je vraag dezelfde werkdag of indien nodig nemen wij telefonisch contact met je op naar aanleiding van jouw vraag.

Twitter
Via @Vliegticketsnl informeren wij jou over het meest actuele luchtvaartnieuws, kun je mee doen met winacties of jouw review achterlaten! Natuurlijk is het ook via Twitter mogelijk jouw vraag te stellen aan ons Webcare team.

Ben jij zelf nog niet zo actief op social media, dan zijn wij altijd nog via e-mail of telefoon bereikbaar!

Voor antwoord op de meest gestelde vragen kun je ook altijd een kijkje nemen op onze Klantenservice pagina of bekijk één van onze interactieve video’s over bagage, inchecken en het wijzigen of annuleren van je boeking.

Geen antwoord op je vraag?

Stel hieronder je vraag en wij sturen binnen 48 uur een reactie. Vertrekt u binnen 1 week dan adviseren wij u telefonisch contact op te nemen i.p.v. te mailen.

 
 

Verplicht veld