Meest gestelde vragen

SMS Service

Via de Mobiele Reisassistent SMS alert service blijf je "realtime" vanaf 48 uur voor vertrek op de hoogte van eventuele vertragingen of annuleringen. Je hebt dus altijd de meest actuele tijden bij de hand per SMS.
De Mobiele Reisassistent en gratis SMS dienst die bij het Full en Extra Service pakket inbegrepen zijn, werken alleen tot 48 uur voor vertrek.
Wat moet je doen?
In stap 2 van het online boekproces krijgt je de optie om onze Mobiele Reisassistent SMS dienst af te nemen a € 0.99. Vul het mobiele nummer in waarop je de SMS dienst wilt ontvangen.

Voor wie is de SMS Service
De service is tot op heden alleen van toepassing voor reizigers met een Nederlands mobiel telefoonnummer.

Hoe werkt de Mobiele Reisassistent SMS alert service?
- Het levert "real-time" informatie over je vlucht vanaf 48 uur voor vertrek.
- Je wordt automatisch op de hoogte gehouden van de status van je vlucht.
- De dienst dekt bijna alle vluchten wereldwijd.
- Na aanmelding voor de SMS Service ontvang je gratis een welkomst SMS met je vluchtgegevens.
- Mocht het niet mogelijk zijn je vluchten te monitoren, word je hierover geïnformeerd via een gratis SMS bericht.
- Op de dag van vertrek ontvang je een SMS bericht, om 4 en 2 uur voor vertrek. Valt je vertrekkende vlucht in de nacht, dan ontvang je de avond voor vertrek een Whisperbericht. Dit is een bericht waarin duidelijk wordt gemaakt dat je in de nacht nog vertragings Sms’jes kunt ontvangen.
- Bij vertraging van je vlucht met meer dan 15 minuten ontvang je een extra SMS bericht.
- Bij annulering van je vlucht ontvangt je een SMS bericht.
- Doorverbindingsvluchten worden niet geactiveerd voor de service als je binnen 12 uur doorvliegt naar uw eindbestemming.
- Uitzondering is wanneer de doorverbindingsvlucht de volgende dag is binnen die 12 uur.
- Wanneer je op de dag van vertrek een tijdswijziging ontvangt, met als resultaat een vertraging in je vluchtschema, dan dien je te allen tijde de oorspronkelijke check-in en reistijden aan te houden.
- Wanneer je op de dag van vertrek een tijdswijziging ontvangt, met als resultaat een eerdere vertrektijd, dan dient je de nieuwe check-in en reistijden aan te houden.
- De SMS dienst kost € 0.99 ongeacht het aantal berichten dat je ontvangt.
- Je ontvangt minimaal 2 en maximaal 8 betaalde SMS berichten per geactiveerde vlucht.
- Je kunt te allen tijde de SMS Service stoppen door een SMS te sturen naar 2580 met de vermelding "VT STOP".

Belangrijk!
Bij wijziging of annulering van je vluchten dien je zelf de dienst te stoppen door een SMS te sturen naar 2580 met de tekst "VT STOP".

Voorwaarden
Vliegtickets.nl betracht uiterste zorgvuldigheid bij het vervaardigen, samenstellen en verspreiden van de informatie via de SMS Service, maar kan op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid hiervan. Vliegtickets.nl aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden gegevens van de SMS Service.


Geen antwoord op je vraag?

Stel hieronder je vraag en wij sturen binnen 48 uur een reactie. Vertrekt u binnen 1 week dan adviseren wij u telefonisch contact op te nemen i.p.v. te mailen.

 
 

Verplicht veld