Meest gestelde vragen

Vliegtickets.nl & Trees for All

Ook groener vliegen? 1-2-Tree!

Stichting Trees for All heeft als doel om wereldwijd bos te herstellen, middels het aanplanten en beschermen van bomen. Ook in Nederland realiseert Trees for All duurzaam bos. Dit zorgt voor minder CO2 in de lucht, draagt bij aan de groene leefomgeving en heeft een sociale recreatieve meerwaarde. 

Als boeker kun je ook bijdragen! Vliegtickets.nl faciliteert dit voor je. Zo kun je nu tijdens het boeken direct bomen doneren.

Jouw bijdrage heeft concreet resultaat! Samen met haar boekers is er inmiddels ruim 5 hectare bos gerealiseerd onder de rook van Schiphol in het Venneperhout en het Bentwoud bij Zoetermeer. Bos wat jij en je naasten ook echt kunnen bezoeken. 

Wanneer je ervoor kiest een boom te planten in Nederland, zorgt Trees for All voor een extra boom in hun Filipijnen project. Zo wordt jouw bijdrage nog groter: de bomen in de Filipijnen zorgen er namelijk voor dat het unieke regenwoud wordt hersteld, er nog meer CO2 wordt opgenomen, bijzondere diersoorten worden beschermd en de lokale bevolking letterlijk en figuurlijk de vruchten kunnen plukken. Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Tijdens het boeken in stap 3 kun je aangeven of je bomen wil doneren aan Trees for All. Je kunt al een boom in Nederland doneren vanaf €10.

De kosten van je donatie worden direct tijdens het boekproces verrekend.

Na boeking ontvang je van Trees for All automatisch een certificaat met een bevestiging van je donatie.

Annuleren reservering

Het kan natuurlijk voorkomen dat je jouw reservering onverhoopt moet annuleren. Wanneer dit het geval is, zul je de donatie aan het Nationaal Bossenfonds niet retour ontvangen.

Geen antwoord op je vraag?

Stel hieronder je vraag en wij sturen binnen 48 uur een reactie. Vertrekt u binnen 1 week dan adviseren wij u telefonisch contact op te nemen i.p.v. te mailen.

 
 

Verplicht veld