Meest gestelde vragen

Vliegticket met trein onderdeel

Bij sommige vliegtickets kan het zijn dat je een deel van je reis per trein aflegt. Belangrijk om te weten is dat je de treinreis van je vliegticket MOET gebruiken. Doe je dit niet, dan word als no-show aangemerkt en worden alle vervolgvluchten in je ticket geannuleerd. Dit kan flinke extra kosten met zich meebrengen.

Het treinticket (al dan niet met zitplaatsreservering) kan je op vertoon van je e-ticket en reisdocument vanaf 2 uur voor vertrek ophalen bij het loket op het treinstation waar je van vertrekt. Je doet dit opnieuw voor de terugreis. Informeer van te voren of de loketten op het treinstation geopend zijn op de dag en tijd dat jij vertrekt. Wanneer de loketten (nog) niet geopend zijn kan het zijn dat je van een ander treinstation moet vertrekken. Meer informatie vind je op de websites van KLM, Air France en Brussels Airlines

Na je treinreis ga je naar de incheckbalie van de luchtvaartmaatschappij waar je met je treinkaartje, e-ticket en reisdocument kan inchecken. Gooi je treinkaartje dus niet weg. Kan je geen treinkaartje laten zien, dan moet je betalen voor een nieuw vliegticket tegen het op dat moment geldende tarief.

Waar moet ik heen voor mijn treinticket?

Treinreis vanaf België naar Amsterdam Schiphol vice versa
Vertrek per trein v.a. Treinticket afhalen
Station Antwerpen Centraal Internationale balie op Centraal Station Antwerpen
Station Brussel-Zuid Departure Today zone Station Brussel-Zuid
Luchthaven / Station Schiphol NS-balie op Schiphol (Schiphol Plaza)


Treinreis vanaf België naar Parijs Charles de Gaulle
Vertrek per trein v.a. Treinticket afhalen
Station Brussel-Zuid Bij het agentschap van AIR FRANCE KLM op station Brussel-Zuid (ingang aan rue de France/Frankrijkstraat)*, van 90 tot 20 minuten voor vertrek van de trein.
Luchthaven / Station Parijs Charles de Gaulle Mobiele Air France-balie op het TGV-station*, van 45 tot 10 minuten voor vertrek van de trein.*Je kunt op de plaats van vertrek voor je hele heenreis inchecken, inclusief vlucht inchecken.
Geen antwoord op je vraag?

Stel hieronder je vraag en wij sturen binnen 48 uur een reactie. Vertrekt u binnen 1 week dan adviseren wij u telefonisch contact op te nemen i.p.v. te mailen.

 
 

Verplicht veld