Meest gestelde vragen

Vliegticket met trein onderdeel

Bij sommige vliegtickets, vooral bij KLM / Air France / Delta Air Lines, kan het zijn dat een deel van je reis per trein aflegt.

Wat je echt moet weten is dat je dit treinreis van je vliegticket MOET gebruiken, doe je dit niet, dan wordt het vervolg van je reis in zijn geheel geannuleerd. Dat wil je natuurlijk niet.

Het treinticket met zitplaatsreservering kan je op vertoon van je e-ticket en reisdocument vanaf 2 uur voor vertrek ophalen bij de balie op het treinstation, uitzonderingen daar gelaten. Je doet dit op zowel de heen- als de terugreis.

Waar moet ik heen voor mijn treinticket?

Treinreis vanaf België naar Amsterdam Schiphol vice versa
Vertrek per trein v.a. Treinticket afhalen
Station Antwerpen Centraal Internationale balie op Centraal Station Antwerpen
Station Brussel-Zuid Departure Today zone Station Brussel-Zuid
Luchthaven / Station Schiphol NS-balie op Schiphol (Schiphol Plaza)


Treinreis vanaf België naar Parijs Charles de Gaulle
Vertrek per trein v.a. Treinticket afhalen
Station Brussel-Zuid Bij het agentschap van AIR FRANCE KLM op station Brussel-Zuid (ingang aan rue de France/Frankrijkstraat)*, van 90 tot 20 minuten voor vertrek van de trein.
Luchthaven / Station Parijs Charles de Gaulle Mobiele Air France-balie op het TGV-station*, van 45 tot 10 minuten voor vertrek van de trein.


Na je treinreis ga je naar de incheckbalie van de luchtvaartmaatschappij waar je met je treinkaartje, e-ticket en reisdocument kan inchecken. Gooi je treinkaartje dus niet weg. Kan je geen treinkaartje laten zien, dan moet je betalen voor een nieuw vliegticket tegen het op dat moment geldende tarief.

*Je kunt op de plaats van vertrek voor je hele heenreis inchecken, inclusief vlucht inchecken.NIEUW!Heeft u een vraag over uw boeking? Stel u vraag dan nu ook via WhatsApp!
Tijdens kantooruren binnen 4 uur antwoord op uw vraag.

WhatsApp: +316 50 22 25 24

Geen antwoord op je vraag?

Stel hieronder je vraag en wij sturen binnen 48 uur een reactie. Vertrekt u binnen 1 week dan adviseren wij u telefonisch contact op te nemen i.p.v. te mailen.

 
 

Verplicht veld