Meest gestelde vragen

Reisverzekering

Met de reisverzekering van de Allianz Global Assistance hoef jij je geen zorgen te maken als er iets gebeurt met je bagage, digitale apparatuur of een ongeval tijdens jouw reis.

Voordelen:

  • Eigen alarm centrale en 24/7 bereikbaar
  • Snelle schadeclaim afhandeling
  • Eigen risico vergoeding

Een zorgverzekering alleen is niet voldoende om mee op reis te gaan, de Allianz Global Assistance reisverzekering is hier een onmisbare aanvulling op. Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje en kan grote (financiële) gevolgen met zich meebrengen.

Om een voorbeeld te geven, 1 dag ziekenhuisopname in de VS € 25.000,-, migraine aanval in Egypte € 651,-, knie blessure in Australië € 10.880. Mocht je bijvoorbeeld een scooterongeluk  krijgen in Azie kunnen de kosten oplopen tot maar liefst  125.000,-.

Wij willen je absoluut niet bang maken, maar er wel voor zorgen dat onze klanten goed verzekerd op reis gaan! Voor meer informatie klik je op de polisvoorwaarden of de Allianz Global Assistance wegwijzer.

Polisvoorwaarden

Wegwijzer

 

Geen antwoord op je vraag?

Stel hieronder je vraag en wij sturen binnen 48 uur een reactie. Vertrekt u binnen 1 week dan adviseren wij u telefonisch contact op te nemen i.p.v. te mailen.

 
 

Verplicht veld