Meest gestelde vragen

Elektronisch visum eTA Canada

Ga je naar Canada? Lees dan onderstaande even goed door, zodat je problemen voorkomt en je je reis naar Canada goed kunt beginnen.

Reis jenaar of via Canada? Dan is het verplicht om een elektronische reistoestemming aan te vragen voordat je aan boord gaat van een vliegtuig of schip. Dit geldt sowieso voor reizigers met een Nederlands en Belgisch paspoort. Voor overige nationaliteiten verwijzen je naar het consulaat of ambassade of neem een kijkje op de site van Visa4All.

Elektronisch visum Canada aanvragen

We adviseren je om een elektronisch visum voor Canada zo snel mogelijk aan te vragen, via Visa4All. Groot voordeel is dat de site geheel in het Nederlands is, zij de aanvraag regelen en je per iDeal kunt betalen. Kosten zijn vanaf € 50. Wil je besparen op kosten? Vraag dan je visum aan via de officiële eTA site, kosten zijn dan $CAD 7, betaling geschiedt per creditcard.  

Zorg er wel altijd voor dat je een geldig paspoort in je bezit hebt, die na terugkomst minimaal nog 6 maanden geldig is. Ook baby’s en kinderen hebben een persoonlijk reisdocument nodig.

Binnen maximaal 72 uur krijg je antwoord op je aanvraag.

Geldigheid eTA Canada

De eTA heeft een geldigheid van 5 jaar of is geldig tot de einddatum van je paspoort. Dus als je binnen die tijd nog eens naar Canada reist, hoef je deze niet opnieuw aan te vragen.

Geen antwoord op je vraag?

Stel hieronder je vraag en wij sturen binnen 48 uur een reactie. Vertrekt u binnen 1 week dan adviseren wij u telefonisch contact op te nemen i.p.v. te mailen.

 
 

Verplicht veld