Meest gestelde vragen

Heb ik een visum nodig?

Niet het meest leuke onderdeel van je reis maar het moet wel geregeld worden! Omdat je zelf verantwoordelijk bent voor je reis en je natuurlijk wilt dat het een hele leuke tijd wordt, moet je vooraf zorgen dat je in het bezit bent van de juiste en geldige reisdocumenten (paspoort, visa, inentingen). Ook voor een eventuele overstap heb je soms een visum nodig.

Omdat de visumvoorwaarden nog weleens wijzigen en wij ook niet alles weten, kan je de meest up to date informatie vinden via:
Visa4All. Hier kun je eenvoudig en snel, online jouw visum aanvragen.

Visum Australië
Een vliegticket naar Australië geboekt? Met een Nederlands paspoort heb je altijd een visum nodig. En laten we dat Australië visum wel voor je kunnen regelen.

Enkele reis
Heb je een enkele reis geboekt omdat je niet weet wanneer je terugkomt of ga je emigreren? Neem dan contact op met de ambassade of het consultaat en laat je goed informeren, mogelijk zijn de voorwaarden dan nog strenger.


 

Geen antwoord op je vraag?

Stel hieronder je vraag en wij sturen binnen 48 uur een reactie. Vertrekt u binnen 1 week dan adviseren wij u telefonisch contact op te nemen i.p.v. te mailen.

 
 

Verplicht veld