Meest gestelde vragen

Heb ik een visum nodig?

Voor sommige bestemmingen heb je een visum of reistoestemming nodig. Via Visa4All kun je informatie opvragen of jij een visum nodig hebt voor jouw reis. Mocht je een visum nodig hebben kun je deze direct online aanvragen en betalen.

Visum Australië
Een vliegticket naar Australië geboekt? Met een Nederlands paspoort heb je altijd een visum nodig. Wij kunnen je hier verder mee helpen. Neem dan contact op met ons callcenter.

China
Voor reizen naar of via China dient uw paspoort na terugkomst nog 6 maanden geldig te zijn. Ook is er een visum nodig voor reizen naar China, deze kunt u aanvragen via de Visum Centrale. Bij een doorreis van max.72 uur is er in een aantal gevallen geen visum nodig. Informeer hier naar bij onze partner visa4all.nl of de Chinese ambassade. Let op: Bij doorreizen binnen 72 uur naar een luchthaven buiten China met een overstap binnen China geldt deze regeling niet en dient er een (transit)visum aangevraagd te worden.

Enkele reis

Heb je een enkele reis geboekt omdat je niet weet wanneer je terugkomt of ga je emigreren? Neem dan contact op met de ambassade of het consultaat en laat je goed informeren, mogelijk zijn de voorwaarden dan nog strenger.

 

Geen antwoord op je vraag?

Stel hieronder je vraag en wij sturen binnen 48 uur een reactie. Vertrekt u binnen 1 week dan adviseren wij u telefonisch contact op te nemen i.p.v. te mailen.

 
 

Verplicht veld