Meest gestelde vragen

Vaccinaties / Inentingen

Haal het maximale uit je vakantie

Het waarborgen van de gezondheid van jou en je medereizigers is een belangrijk onderdeel van de vakantie voorbereidingen. Daarom is het altijd goed om je te verdiepen in de benodigde vaccinaties voor jouw vakantie bestemming. Zorg ervoor dat je beschermd op vakantie gaat en zo het maximale uit je avontuur kunt halen!

Waarom inenten?

Gevaar zit altijd in een klein hoekje. Zo kun je besmet raken met infectieziekten via een muggenbeet of na het eten en drinken van besmet voedsel. Inentingen voorkomen de kans op chronische of dodelijke ziekten zoals hondsdolheid, hepatitis of gele koorts.

Sommige vaccinaties zijn verplicht in het land waar je naartoe gaat. Zonder de benodigde inentingen kan je toegang geweigerd worden op het vliegveld door de douane. In dit geval is het altijd handig dat je een vaccinatieboekje bij de hand hebt tijdens het reizen. Dit geldt ook voor landen waar je overstapt of doorheen reist.

Controleer hier of je voor jouw bestemming inentingen nodig hebt.

Afspraak thuis of op het werk

De benodigde vaccinaties hebben te maken met verschillende factoren. Daarom is het van belang om geadviseerd te worden door een specialist. Het gemak van de klant staat bij Thuisvaccinatie.nl op nummer één. Daarom bieden zij je een thuisvaccinatie service aan. 
De voordelen van onze service op een rij:

- Officieel geregistreerd en gecertificeerd vaccinatie instituut waar je wordt geholpen door erkende specialisten.

- Thuisvaccinatie.nl komt bij je thuis of op je werk om de benodigde vaccinaties toe te dienen. Dit betekent dus dat je geen rekening hoeft te houden met vrij vragen, reiskosten of wachttijden.

- Het is ook mogelijk om in de avond en in het weekend een afspraak te maken.

- De prijzen zijn vergelijkbaar met die van GGD en er worden géén extra kosten gerekend voor de thuisservice.

- De kosten worden gedeeltelijk of volledig vergoed, dit is afhankelijk van jouw zorgverzekering.

Maak nu een afspraak.

Geen antwoord op je vraag?

Stel hieronder je vraag en wij sturen binnen 48 uur een reactie. Vertrekt u binnen 1 week dan adviseren wij u telefonisch contact op te nemen i.p.v. te mailen.

 
 

Verplicht veld