Bij Vliegtickets.nl kan je op de dag van aankoop je vliegticket(s) tot 20.00 uur annuleren tegen betaling van € 15 per ticket. Let op: dit kan alleen telefonisch, gedurende werkdagen (maandag t/m vrijdag) tot 20.00 uur. Tijdens weekenden en feestdagen kan je tot 15.00 uur op de dag van boeken annuleren voor € 15 per ticket. Deze service is niet van toepassing op lowcost- en chartermaatschappijen. Boek je tussen 20.00 – 23.59 uur? Dan is het helaas niet mogelijk om van deze optie gebruik te maken.

Hoe kan ik annuleren op de dag van boeken?
1. Annuleren op de dag van boeken voor € 15 per ticket is alleen telefonisch mogelijk. Je neemt voor 20.00 uur (in weekenden en op feestdagen voor 15.00 uur) op de dag van reserveren telefonisch contact op met onze klantenservice
2. Geef je Vliegtickets.nl boekingscode door. 
3. Wij zullen je boeking direct annuleren en reeds voldane kosten minus € 15 per ticket aan je terugstorten. Snel en makkelijk. 

Wil je na 20.00 uur toch nog annuleren? Dan gelden de annuleringsvoorwaarden van de luchtvaartmaatschappij waarmee je zou vliegen. Voor een indicatie van de hoogte van de annuleringskosten neem je contact op met onze klantenservice.

Heeft dit je geholpen?

Gerelateerde vragen

Je vlucht is vertraagd of geannuleerd Hoeveel bedragen de annuleringskosten? Hoe kan ik mijn vlucht wijzigen?

Actuele reisinformatie

Meer over Actuele reisinformatie