Als je je ticket wilt annuleren dan kan je dat doen door het annuleringsformulier in te vullen. Binnen 24 uur ontvang je van ons een e-mail met de annuleringsvoorwaarden en -kosten. Let op: Dit is een aanvraag voor annulering, de definitieve annulering wordt gedaan nadat je akkoord hebt gegeven. Ben je niet de hoofdboeker? Dan kun je alleen je eigen ticket annuleren.

Annuleer je binnen vijf dagen voor vertrek, vul dan het formulier in en neem ook telefonisch contact op met ons zodat je boeking op tijd wordt geannuleerd.

Heb je tijdens het boeken een Allianz annuleringsverzekering afgesloten? Controleer dan de polisvoorwaarden om te zien of jouw reden van annuleren recht geeft op een schadevergoeding. Je vindt de polisvoorwaarden op je boekingsbevestiging onder het kopje Annuleringsverzekering. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met Allianz. Nadat je van ons bevestiging van de annulering hebt ontvangen met hierin de hoogte van de annuleringskosten, kun je het het schadeformulier van Allianz invullen, of dat van je eigen verzekeraar.

Heb je na 2 juli 2019 een ticket geboekt en een Annuleringsgarantie of een Annuleringsgarantie Plus afgesloten en voldoe je aan de voorwaarden? Dan wordt de restitutie direct met je afgehandeld door onze annuleringsafdeling. 

Heeft dit je geholpen?

Gerelateerde vragen

Wat kost het om mijn vlucht te wijzigen? Annuleren tot 20.00 uur Kan ik mijn vluchtdatum- of route wijzigen?

Actuele reisinformatie

Meer over Actuele reisinformatie