Je ticket is geboekt en als je het e-ticket binnenkrijgt zie je het. Oh nee, een verkeerde naam of niet correcte spelling. Wat nu?

Neem zo snel mogelijk en bij voorkeur dezelfde dag nog contact met ons op. Een naam op het vliegticket aanpassen is echter niet altijd toegestaan. We zullen altijd ons uiterste best doen om dit bij de luchtvaartmaatschappij voor elkaar te krijgen. Voor een naamswijziging die door de luchtvaartmaatschappij tegen kosten is toegestaan, berekenen wij € 49 wijzigingskosten per ticket. De kosten die de luchtvaartmaatschappij berekent komen daar nog bij. Belangrijk om te weten is dat het in het weekend nagenoeg niet mogelijk is om een naam te wijzigen in je vliegticket. Luchtvaartmaatschappijen zijn dan vaak niet bereikbaar waardoor aanpassingen niet mogelijk zijn.

Neem je de dag dat je geboekt hebt nog  vóór 20.00 uur contact op, dan kunnen tickets vaak nog geannuleerd worden tegen € 15 per ticket. Tijdens weekenden en feestdagen mag je tot 15.00 uur op de dag van boeken nog annuleren voor € 15 per ticket. Dit geldt helaas niet voor lowcost airlines zoals Ryanair, Transavia, Wizzair, Easyjet etc.

Het overdragen van je vliegticket naar een andere persoon is vrijwel nooit toegestaan. Neem contact met ons op wanneer je een naam wilt wijzigen.

Heeft dit je geholpen?

Gerelateerde vragen

Wat kost het om mijn vlucht te wijzigen? Zijn er kosten als ik annuleer? Hoeveel bedragen de annuleringskosten?

Actuele reisinformatie

Meer over Actuele reisinformatie