Neem je voor 20.00 uur op de dag van boeken telefonisch contact met ons op, dan kunnen tickets vaak nog gewijzigd worden of geannuleerd tegen betaling van € 15 per ticket. Tijdens weekenden en feestdagen kan je tot 15.00 uur op de dag van boeken nog annuleren of wijzigen voor € 15 per ticket. Dit geldt helaas niet voor lowcost airlines zoals Ryanair, Transavia, Wizzair, Easyjet etc.

Wanneer je niet de dag van reservering contact opneemt maar later,dan moeten de wijzigingskosten opgevraagd worden bij de luchtvaartmaatschappij. Je vult het wijzigingsformulier in om de aanvraag voor wijziging te doen. Als je volgens de voorwaarden van je ticket mag wijzigen, berekent de luchtvaartmaatschappij hiervoor wijzigingskosten. Het kan voorkomen dat de nieuwe vlucht duurder is. Het verschil in prijs wordt dan ook aan je doorberekend. Voor het aanpassen van je ticket berekenen wij € 49 wijzigingskosten per persoon*. Samengevat moet je dus rekening houden met de volgende kosten:

  • Wijzigingskosten airline
  • Eventueel tariefsverschil
  • Wijzigingskosten Vliegtickets.nl


Je ontvangt van ons binnen 2 dagen bericht over de exacte wijzigingskosten. Ga naar hoe kan ik mijn vlucht wijzigen voor meer informatie.

*Heb je gekozen voor een aanvullend servicepakket dan zijn de wijzigingskosten van Vliegtickets.nl lager of zelfs gratis.

Extra services

Heb je een auto, hotel, parkeerplaats, taxi of kortlopende reisverzekering geboekt? Dan kan het zijn dat je daar ook wijzigingen in moet aanbrengen zodra jouw vlucht gewijzigd is. Bekijk onze handige checklist met alle informatie.


Heeft dit je geholpen?

Gerelateerde vragen

Hoe annuleer ik mijn boeking? Kan een naam op een ticket worden aangepast? Hoe kan ik mijn vlucht wijzigen?

Actuele reisinformatie

Meer over Actuele reisinformatie