Meest gestelde vragen

Gratis annuleren tot 20.00 uur

Bij Vliegtickets.nl  mag je op de dag van aankoop je vliegticket(s) tot 20.00 uur gratis annuleren. Let op: dit kan alleen telefonisch, gedurende werkdagen (maandag t/m vrijdag) en tijdens weekenden en feestdagen tot 15.00 uur op de dag van boeken.  Deze service is niet van toepassing op lowcost- en chartermaatschappijen. Boek je tussen 20.00 - 23.59 uur? Dan is het helaas niet mogelijk om gratis te annuleren. 

Hoe kan ik gratis annuleren?
1. Gratis annuleren is alleen telefonisch mogelijk. Je neemt voor 20.00 uur (op weekenden en feestdagen voor 15.00 uur) op de dag van reserveren telefonisch contact op met onze klantenservice.
2. Geef je Vliegtickets.nl boekingscode door.
3. Wij zullen je boeking direct kosteloos annuleren en reeds voldane kosten volledig aan je terugstorten. Snel en makkelijk. 
 
Wil je na 20.00 uur toch nog annuleren? Dan gelden de annuleringsvoorwaarden van de luchtvaartmaatschappij waarmee je zou vliegen. Voor een indicatie van de hoogte van de annuleringskosten neem je contact op met onze klantenservice.

 

Geen antwoord op je vraag?

Stel hieronder je vraag en wij sturen binnen 48 uur een reactie. Vertrekt u binnen 1 week dan adviseren wij u telefonisch contact op te nemen i.p.v. te mailen.

 
 

Verplicht veld