Meest gestelde vragen

Hoe annuleer ik mijn boeking

Als je je ticket wilt annuleren vul je het annuleringsformulier in. Binnen 72 uur ontvang je van ons een e-mail met de annuleringsvoorwaarden en -kosten. Let op: Dit is een aanvraag voor annulering, de definitieve annulering wordt gedaan nadat je akkoord hebt gegeven op de kosten. Ben je niet de hoofdboeker? Dan kun je alleen je eigen ticket annuleren.

Annuleer je binnen vijf dagen voor vertrek, vul dsn het annuleringsformulier in en neem ook telefonisch contact op met ons. Zo zorgen we er samen voor dat je boeking op tijd wordt geannuleerd. Voor de Annuleringsgarantie en de Annuleringsgarantie Plus geldt dat je tot 48 uur voor vertrek mag annuleren.

Volg onderstaande stappen om de annulering in gang te zetten.

  1. Vul de Vliegtickets.nl reserveringscode in en klik op ‘Verder’
  2. Geef aan voor welke reiziger(s) en/of voor welk deel van de reis de annulering geldt.
  3. Wat is de reden van annulering
  4. Klik op ‘Verstuur’ en je ontvangt binnen twee werkdagen een e-mail met de annuleringsvoorwaarden voor jouw ticket.
  5. Ga je akkoord met de kosten? Beantwoord deze e-mail en binnen twee werkdagen ontvang je de annuleringsbevestiging per e-mail.

Heb je tijdens het boeken een Allianz annuleringsverzekering afgesloten of per 2 juli 2019 de Annuleringsgarantie of Annuleringsgarantie Plus? Controleer dan de (polis)voorwaarden om te zien of jouw reden van annuleren recht geeft op een schadevergoeding. Je vindt de polisvoorwaarden van de Allianz Annuleringsverzekering op je boekingsbevestiging onder het kopje Annuleringsverzekering  De voorwaarden van de Annuleringsgarantie en Annuleringsgarantie Plus vind je hier.


Lees meer over restitutie.

 

 

 

Geen antwoord op je vraag?

Stel hieronder je vraag en wij sturen binnen 48 uur een reactie. Vertrekt u binnen 1 week dan adviseren wij u telefonisch contact op te nemen i.p.v. te mailen.

 
 

Verplicht veld