Meest gestelde vragen

Kan een naam op een ticket worden aangepast?

Je ticket is geboekt en als je het e-ticket binnenkrijgt zie je het. Oh nee, een verkeerde naam of niet correcte spelling. Wat nu? Een naam op het vliegticket aanpassen is niet altijd toegestaan. We zullen altijd ons uiterste best doen om dit bij de luchtvaartmaatschappij voor elkaar te krijgen. Voor een naamswijziging die door de luchtvaartmaatschappij tegen kosten is toegestaan, berekenen wij € 49 wijzigingskosten per ticket. De kosten die de luchtvaartmaatschappij berekent, komen daar nog bij. Belangrijk om te weten is dat het in het weekend nagenoeg niet mogelijk is om een naam te wijzigen in je vliegticket. Luchtvaartmaatschappijen zijn dan vaak niet bereikbaar waardoor aanpassingen niet mogelijk zijn.

Het overdragen van je vliegticket naar een andere persoon is nooit toegestaan. Neem contact met ons op wanneer je een naam wilt wijzigen.

Geen antwoord op je vraag?

Stel hieronder je vraag en wij sturen binnen 48 uur een reactie. Vertrekt u binnen 1 week dan adviseren wij u telefonisch contact op te nemen i.p.v. te mailen.

 
 

Verplicht veld