Meest gestelde vragen

Kan een naam op een ticket worden aangepast?

Je ticket is geboekt en als je het e-ticket binnenkrijgt zie je het. Oh nee, een verkeerde naam of niet correcte spelling. Wat nu? Een naam op het vliegticket aanpassen is niet altijd toegestaan. We zullen altijd ons uiterste best doen om dit bij de luchtvaartmaatschappij voor elkaar te krijgen zonder, dan wel tegen geringe kosten. In het uiterste geval, moet er een nieuw ticket gekocht worden.

Belangrijk om te weten is dat het in het weekend nagenoeg niet mogelijk is om een naam te wijzigen in je vliegticket. Luchtvaartmaatschappijen zijn dan vaak niet bereikbaar en dan kunnen we de toestemming die we nodig hebben om de aanpasing door te voeren niet verkrijgen.

Het overdragen van je vliegticket naar een andere persoon is nooit toegestaan.

Andere wijzigingen vliegticket
Wil je weten wat de regels van jouw vliegticket zijn? Tijdens het reserveren in stap 1 kan je onder het kopje "wijzigingsvoorwaarden" de regels terugvinden. Hier staan onder andere regels in over het wijzigen bij Vliegtickets.nl. De wijzigingsvoorwaarden voor Chartervluchten* kun je vinden in de ANVR Boekingsvoorwaarden. Wanneer hetvolgens de voorwaarden is toegestaan om je vliegticket te wijzigen, kun je met ons telefonisch contact opnemen om de totale kosten op te vragen en de wijziging door te voeren. Vliegtickets.nl helpt je hierbij graag.

In de kostentabel in onze Algemene Aanvullende Voorwaarden vind je de kosten terug die Vliegtickets.nl berekent om de wijziging door te voeren.

*Lowcost maatschappijen: Aer Lingus, Air Arabia, AirAsia, Air Baltic, airberlin, ArkeFly, Corendon, Easyjet, Eurolot, Fireflyz, Flybe, Flyscoot, Germanwings, Iberia Express, JetAirFly, Jetstar, Norwegian Airlines, Onur Air, Pegasus, Ryanair, Smartwings, Thomas Cook Airlines, Thomson, Tiger Airways, Transavia, Tui Fly, Vueling, Wizz Air Hungary Airlines.

*Touroperators: Corendon, de Jong Intra Vakanties, Neckermann, Seat Only en TUI met o.a. ArkeFly.

Geen antwoord op je vraag?

Stel hieronder je vraag en wij sturen binnen 48 uur een reactie. Vertrekt u binnen 1 week dan adviseren wij u telefonisch contact op te nemen i.p.v. te mailen.

 
 

Verplicht veld