Meest gestelde vragen

Vliegtarieven.nl gaat verder onder de naam Vliegtickets.nl.

Wat verandert er voor jou?
Voor jou als klant verandert er eigenlijk helemaal niks. Alle werkzaamheden en services van Vliegtarieven.nl worden gewoon uitgevoerd, maar dan onder de naam van Vliegtickets.nl.

Jij ontvangt dus gewoon de service die je van Vliegtarieven.nl gewend bent. Daarnaast zal je dus ook de gebruikelijke correspondentie, zoals check-in emails en schemawijzigingen, van ons ontvangen.

Overig

Inloggen in Mijn Vliegtarieven?
Wil jij inloggen in de Mijn Vliegtarieven omgeving, om zo jouw boekingsgegevens te kunnen zien? Dat kan nog steeds, maar dan via de website van Vliegtickets.nl. Hier kun jij met dezelfde login gegevens als van Vliegtarieven.nl inloggen en jouw boeking controleren. Ga direct naar de Mijn Vliegtickets.nl omgeving.

Kortingscodes?
Heb jij nog een geldige kortingscode van Vliegtarieven.nl? Deze kan alsnog worden ingewisseld, maar dan via Vliegtickets.nl. De geldigheidsduur van deze kortingscode blijft wel van kracht.

Wil je wat inspiratie opdoen voor je volgende reis? Kijk dan naar een van onze populaire bestemmingen: Barcelona, New York, Curacao, Bangkok of bekijk de hele lijst met bestemmingen.

Bekijk ook eens de vliegticket prijzen van een van onze luchtvaartmaatschappijen: Easyjet, Ryanair, Sunexpress of alle andere luchtvaartmaatschappijen.

Vragen?
Heb jij vragen over jouw boeking of over de naamswijziging? Dan kun je contact opnemen via het Vliegtickets.nl telefoonnummer: 020 - 369 90 41.