Meest gestelde vragen

Goedkope vliegtickets met China Airlines

Ga mee naar Taipei!

v.a. € 700

Welkom in de bruisende hoofdstad van Taiwan! Grote kans dat jouw rondreis in deze leuke stad gaat beginnen. Verblijf er zeker een paar dagen om twee kanten van de stad te ontdekken. De moderne kant: shoppingcentra en een indrukwekkende skyline met wolkenkrabbers. En het andere deel van de stad: met veel smalle straatjes, kleurrijke nachtmarkten en prachtige boeddhistische tempels.

Manilla it is!

v.a. € 605

De relax-modus kan aan want je gaat naar het paradijs: de Filipijnen! Manilla is een ideaal startpunt voor je reis en heeft als stad ook zijn charme. Het is een Aziatische miljoenenstad met een bijzondere mix van wolkenkrabbers, winkelcentra, food-markten en sloppenwijken. Geef Manilla wat tijd en je zult de charme van het oude centrum ontdekken. Kun je daarna op doorreis naar de tropische eilanden!

De 10 voordelen van vliegen in Premium Economy

China Airlines is trots op haar Premium Economy, dat een echte aparte klasse is met maar liefst 1 meter beenruimte en waar passagiers kunnen genieten van een speciale Premium Economy maaltijd service. Daarnaast kunnen de passagiers gebruik maken van de priority check-in en 35 kg aan bagage meenemen.

1. 31 stoelen
2. 2-3-2 configuratie
3. Stoel breedte 50 cm
4. Beenruimte 100 cm
5. Rugleuning verstelbaar tot 129 graden
6. Modern 12,1-inch HD multi-touchscherm met AVOD-functie (Audio Video on Demand)
7. Aparte maaltijd service
8. 35 kg bagage
9. Priority bagage en check-in
10. Extra mileage

Maak jouw reis compleet en boek direct een hotel of huur een auto

Veilig boeken en betalen

Zo denken onze klanten over ons

8.9
Goed 585 beoordelingen

Beste aanbieder van vliegtickets in Nederland