Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Nice - kustlijn, Frankrijk, Franse Riviera Cote d'Azur

Goedkope vliegtickets Nice

Vanaf

Coronavirus-reisadvies Nice

Welke coronavirus-maatregelen zijn er in Nice?

Welke coronavirus-maatregelen zijn er in Frankrijk en wat is de gezondheidssituatie? Voordat je er op vakantie gaat kunnen we ons voorstellen dat je wilt weten wat je kan verwachten. Zijn horeca en winkels bijvoorbeeld open op locatie? En is een mondkapje en / of afstand houden verplicht? Bekijk het laatste corona-reisadvies voor Frankrijk waar je al deze informatie terugvindt. Zo ga jij goed geïnformeerd en voorbereid op reis naar Nice in of na coronatijd!

Mag ik naar Nice vliegen i.v.m. corona?

Wat is het reisadvies voor Nice? Het Ministerie van Buitenlandse zaken geeft hier up-to-date informatie over. Bekijk direct het actuele reisadvies voor Nice in Frankrijk. Op de reisadvies-kaart van Nederlandwereldwijd.nl kun je 4 kleuren tegenkomen. Groen: geen bijzondere veiligheidsrisico’s, Geel: let op, veiligheidsrisico’s, Oranje: alleen noodzakelijke reizen, Rood: niet reizen. Lees je goed in om je voor te bereiden op een reis naar Nice in of na coronatijd.

Goedkoop vliegen naar Nice

Reis met jouw vliegtickets af naar Nice: het populaire vakantieparadijs. De heuvels met wijngaarden, de blauwe zee en de indrukwekkende boulevards maken de hoofdstad van de Franse Rivièra tot een aantrekkelijke badplaats. Door de lange en warme zomers is het de ideale stad voor iedereen die van een ontspannen zonvakantie wil genieten. Op de stranden, boulevards en terrassen is het altijd gezellig druk. ‘Mensen kijken’ en flaneren is dan ook een geliefde bezigheid. Men kan zich echter ook aan de massa’s onttrekken op de meer onontdekte plekken die deze kustplaats en de omgeving te bieden hebben.

Bezienswaardigheden in Nice

Met jouw vliegticket naar Nice ga je naar een zonnige stad aan de Côte d’Azur van Frankrijk. De stranden, boulevards, het historische centrum en de kleurrijke markten geven Nice haar charmante karakter. Uiteraard hoort ook flaneren over de beroemde boulevard Promenade des Anglais bij een bezoek aan Nice. Net als het genieten van een goed glas wijn op een van de zonovergoten terrassen. Als je op zoek bent naar een beetje schaduw is een bezoek aan een van de topmusea van de stad een absolute aanrader. Denk aan het Matisse Museum of het Museum voor Moderne en Hedendaagse Kunst (MAMAC). In Nice weet men hoe vakantie vieren hoort te zijn, dus er is altijd wat te beleven, voor jong en oud.

Van en naar het vliegveld in Nice

Het vliegveld van Nice ligt op 7 kilometer afstand van de stad. Via de Promenade des Anglais is de stad bereikbaar. Verschillende stadsbussen en Airport Express bussen vertrekken vanaf het vliegveld richting het centrum van de stad, waarvan de eerste de goedkoopste optie is. Met de bus bereik je de stad in 15 tot 20 minuten. Ook met de trein of taxi kun je het stadscentrum bereiken. Het treinstation is op loopafstand van het vliegveld, maar je kunt ook een halte met de bus mee. De taxi kun je nu al reserveren. Andere bestemmingen in Frankrijk zijn overigens ook gemakkelijk te bereiken vanaf het vliegveld. Er zijn verbindingen met meer dan 100 Franse plaatsen.

Boek jouw vliegtickets naar Nice

Vliegtickets.nl helpt je op weg naar Nice door je het meest actuele en voordelige aanbod te presenteren. Boek nu jouw goedkope reis naar Nice en geniet van een zonnige vakantie aan de Côte d’Azur.