Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
De Big Ben in Londen

Goedkope vliegtickets Engeland

Goedkoop vliegen naar Engeland

Boek vliegtickets naar het Engeland als je op zoek bent naar kastelen, kerken, pubs, heuvels, geschiedenis en bruisende steden. Ervaar traditioneel en modern wanneer je Engeland, Schotland, Wales of Noord-Ierland bezoekt. De afstanden zijn goed te doen waardoor je optimaal kunt genieten van de omgeving, de dorpen en de steden die het Verenigd Koninkrijk je biedt. Actief of passief voor alle reizigers is er een passend aanbod te vinden als je over een vliegticket naar het Engeland bezit. Aan het eind van de dag, wat je tijdsbesteding ook was, kun je samen met de inwoners proosten met een overheerlijke pint.

Populaire bestemmingen in Engeland

Coronavirus-reisadvies Engeland

Het coronavirus heeft op veel manieren invloed op ons leven en uiteraard ook op de mogelijkheden om te reizen. Voordat jij vliegtickets boekt naar Engeland is het eerst van belang te weten of er een positief of negatief reisadvies voor dit vakantieland geldt. Je wilt ook graag weten welke coronavirus-maatregelen er gelden en wat de gezondheidssituatie in het land is. Situaties veranderen snel dus hoe hou je dat allemaal bij? Geen zorgen! Wij geven jou hier de up-to-date informatie die je nodig hebt over reizen, corona en veiligheid in Engeland. 

Wat zijn de veranderingen na Brexit?

We kunnen ons voorstellen dat je ook wilt weten wat de reisvoorwaarden naar of uit Engeland zijn vanwege de Brexit. Per 1 januari 2021 zijn de voorwaarden voor Europeanen die naar het Verenigd Koninkrijk reizen gewijzigd. Klik verder op de 3e vraag hieronder voor een samenvatting met de belangrijkste wijzigingen.

 

Mag ik naar Engeland vliegen i.v.m. corona?

Omdat reisadviezen snel kunnen veranderen, is het aan te raden om altijd te checken of vliegreizen van en naar Engeland momenteel zijn toegestaan. Ook wil je bijvoorbeeld weten of een Covid-19 test verplicht is voor vertrek of dat je bij terugkeer in Nederland in thuisquarantaine moet. Bekijk hier de laatste coronavirus reisadvies-informatie over vliegen naar Engeland

Welke coronavirus-maatregelen zijn er in Engeland?

Als je naar Engeland afreist, wat kun je dan verwachten qua corona-maatregelen? Zijn horeca en winkels bijvoorbeeld open op locatie? En is een mondkapje en / of afstand houden hier verplicht? Voor meer informatie over de maatregelen in Engeland verwijzen we je naar de website van de Britse overheid.

Wat zijn de reisvoorwaarden na Brexit in Engeland?

Per 1 januari gelden er voor Europeanen andere reisvoorwaarden naar het Verenigd Koninkrijk. Weet jij al wat er veranderd is? Bekijk onze handige checklist met maatregelen na Brexit en wat dit voor jouw reis betekent.

Reisinformatie Engeland

? Wat zijn de populaire luchthavens in Engeland?

Populaire luchthavens in Engeland zijn:

  • Londen Heathrow Airport
  • Londen Gatwick Airport
  • Manchester Airport
  • Londen Stansted Airport
  • Londen Luton Airport

⏳ Hoe lang is het vliegen van Amsterdam naar Engeland?

De vluchttijd van Amsterdam naar Londen duurt 1 uur.

✈ Welke airlines vliegen naar Engeland?

Enkele populaire airlines die naar Engeland vliegen zijn:

  • Level
  • Easyjet
  • Flybe
  • KLM
  • Vueling

Alle bestemmingen in Engeland