Meest gestelde vragen

Voorwaarden Hello 2018

De Hello 2018 campagne van Emirates is van start gegaan!

Jij boekt jouw vliegtickets namelijk nu met extra voordeel. Dat betekent dat jij eindelijk jouw droomreis kunt waarmaken, niet alleen tegen een extra scherpe prijs maar ook nog eens extra comfortabel en in luxe. Zo kom jij uitgerust op jouw bestemming in Azië, Afrika, Oceanië of het Midden-Oosten aan.

- Boeken kan t/m 23 januari 2018
- Reizen kan tussen 3 april en 30 juni 2018

Emirates – Kies voor comfortabel

Bij Vliegtickets.nl vergelijkt u het aanbod van Emirates met andere luchtvaartmaatschappijen. Vind en vergelijk alle luchtvaartmaatschappijen met elkaar en ontdek de goedkoopste tarieven. Boek nu uw vliegtickets Emirates en maak kennis met deze gastvrije luchtvaartmaatschappij.

Over Emirates
Emirates is de nationale luchtvaartmaatschappij van Dubai, één van de Verenigde Arabische Emiraten. De maatschappij werd in mei 1985 opgericht door de regering van de Verenigde Arabische Emiraten en is onderdeel van de Emirates Group; een dynamische en brede reisorganisatie die volgens de hoogste standaarden opereert. Emirates is vandaag de dag een van de snelst groeiende luchtvaartmaatschappijen ter wereld en heeft al meer dan 500 prijzen ontvangen voor haar uitstekende service. Zowel aan boord als op de grond weet Emirates zich te onderscheiden door haar geweldige service.

Kwaliteit en innovatie
Emirates streeft continue naar kwaliteit en innovatie. Met een ultramoderne vloot, inclusief paradepaardje A380, brengen zij u naar meer dan 150 bestemmingen op zes continenten. Aan boord ervaart u, ongeacht of u Economy, Business of First vliegt een zeer goede service en een uitgebreid comfort. Als reiziger van Emirates kunt u gebruik maken van het bekende ICE entertainment systeem. Tijdens uw vlucht zijn de nieuwste films, muziek en games tot uw beschikking.

Dubai, de thuishaven van Emirates
Dubai International Airport is momenteel een van de belangrijkste luchthavens ter wereld en tevens een belangrijke overstapluchthaven in het Midden-Oosten. Daarnaast is deze luchthaven de thuisbasis van Emirates, met dagelijkse vluchten van en naar Amsterdam. Doordat Dubai International Airport midden in het levendige Dubai gelegen is, zit deze luchthaven bijna tegen de maximale capaciteit aan. Om deze reden wordt er nu nog steeds gebouwd aan een van de meest grote luchthavens ter wereld, Al Maktoum International Airport, welke ten zuiden van de stad ligt.

Goede redenen om met Emirates te vliegen

- Bekend van het befaamde ICE entertainment
- Veel vrijheid in bagagevoorwaarden, standaard min. 20 kg
- Vlieg met de A380; het grootste passagiersvliegtuig ter wereld
- Verbindt Amsterdam direct met Dubai en andere toplocaties
- Meer dan 500 awards voor uitstekende service

Veilig boeken en betalen

Zo denken onze klanten over ons

8.9
Goed 585 beoordelingen

Beste aanbieder van vliegtickets in Nederland