Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Goedkope-vliegtickets-familie-vakantie-met-kinderen-gezinsvakantie

Last-minute meivakantie

Vanaf

De beste vluchten voor je last-minute in de meivakantie

Last-minute meivakantie

De winter is voorbij, de zomer komt eraan! Als Nederlanders beginnen we weer uit onze winterslaap te ontwaken en voelen een kriebel om op avontuur te gaan. Dit is de perfecte tijd om spontaan op het vliegtuig te stappen en de wereld te ontdekken. Wanneer je een last-minute in de meivakantie boekt, geniet je ook nog eens van lage prijzen!

Op last-minute in de meivakantie van 2023

Op populaire plekken is het in mei nog lekker rustig, op gewoonlijk hete plekken is het in mei nog lekker fris en op koude plekken begint het juist lekker op te warmen. Een last-minute meivakantie in 2023 is de perfecte manier om op een goedkope manier bestemmingen te ontdekken die in de zomermaanden te heet zijn of worden overrompeld door toeristen. Hieronder onze tips om je te helpen met de keuze voor jouw last-minute meivakantie!

  1. In de meivakantie heerst er op veel plekken nog rust, de stilte voor de storm. Denk aan steden die in de zomermaanden worden platgelopen door toeristen, zoals Italiaanse steden Venetië en Rome. Beiden kunnen in de zomer ook onaangenaam heet worden, terwijl het in de maand mei nog zacht weer is.
  2. Het voordeel van het zachte weer geldt ook voor andere strandvakanties. Denk bijvoorbeeld aan de Canarische eilanden. Gran Canaria wacht je op in de meivakantie met temperaturen van 25 graden en warm zeewater. Na de winter is het tijd voor witte stranden en palmbomen!
  3. Een andere fijne locatie voor de meivakantie is Griekenland. Het eiland Kreta kan in de zomermaanden gigantisch druk worden en ook ontzettend heet en droog. Wees de stroom van toeristen voor en strijk neer op een verlaten strand.
  4. De lente is een geweldige tijd voor een stedentrip. De parken bloeien, de terrasjes komen tot leven en de lokale bevolking is in een tophumeur. Denk bijvoorbeeld aan Europese steden zoals Parijs of Wenen, waar de prachtige bomen vol bloesem staan en de imposante pleinen zich vullen met levensgenieters. De musea zijn in deze tijd ook een stuk rustiger, waardoor je op je gemak van de prachtigste kunst geniet.
  5. Rust vind je ook in de prachtige natuur van Kroatië. Het Nationale Park Plitvice is een sprookjesachtige wereld van watervallen en bossen, en wanneer je buiten het seizoen om gaat, vind je makkelijk plekjes voor jezelf. Geniet van de heldere meren en de geur van jonge bladeren.

Last-minute zonvakantie meivakantie

De mogelijkheden voor een last-minute meivakantie zijn eindeloos. The sky is the limit! Natuurlijk ga je voor de beste prijzen. Daarom is het boeken van last-minute tickets bij Vliegtickets.nl de juiste keuze. Het is vaak goedkoper om last-minute te boeken dan ver van te voren, dus wees impulsief en kies waar jij zin in hebt. Wij bieden natuurlijk de beste deals en helpen je graag bij het organiseren van jouw perfecte meivakantie.

Last-minute meivakantie-bestemmingen

Warme lentedagen, bloeiende natuur en rust. Dit en meer vind je op een groot aantal bestemmingen tijdens de meivakantie. Helemaal klaar voor jouw volgende avontuur? Bekijk het last-minute aanbod en maak heerlijke plannen voor jouw meivakantie.

Op last-minute in een andere vakantieperiode...

toon meer