Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Inchecken Flybe

Aanbiedingen-Flybe-logo

Inchecken bij Flybe

Vliegtickets printen? Dat hoeft niet meer! Bij Flybe is er niet alleen de mogelijkheid om online in te checken; je kan ook nog eens automatisch inchecken. Hoe dit allemaal werkt? We leggen het je uit.

(Online) inchecken bij Flybe

Jij kan 36 uur voor vertrek online inchecken bij Flybe. Dit doe je gewoon vanuit je luie stoel of tussendoor op het werk. Het enige wat jij nodig hebt, is internet en je reserveringsinformatie. Voordat jij het weet, heb jij je boarding pass in je mail staan en sla jij de wachtrijen voor de check-in over!

Oeps, toch vergeten online in te checken! Dat kan gebeuren en het is altijd nog mogelijk om op de luchthaven in te checken. Dit doe je bij de selfservice-kiosken of bij de incheckbalie. Met selfservice-kiosken bespaar jij ook tijd op het vliegveld. Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is je boekingsnummer of je identificatie en vluchtnummer. Voor je het weet, heb je je boardingpass in handen en ben je onderweg naar je gate.

Moet jij nog bagage afgeven? Deze geef je af bij het dichtstbijzijnde bagageafgiftepunt.

Overzicht geadviseerde tijden Flybe
Online inchecken

Vanaf 36 voor vertrek mogelijk

Check-in tijd

Reizen met ruimbagage: check-in balie is van 2 uur tot 60 minuten voor de geplande vertrektijd geopend

Reizen met handbagage: check-in balie is van 2 uur tot 45 minuten voor de geplande vertrektijd geopend

Sluiten gate

30 minuten voor vertrek


Wij adviseren iedereen om ruim op tijd op het vliegveld te zijn. Vooral in vakantieperiodes lopen de wachttijden nog wel eens op. Zorg ervoor dat je op tijd bij je gate bent, want niemand wil zijn vlucht missen!